Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
ET22-906
ZT-POZNAN:
Moje wypowiedzi nie mają na celu zniechęcić, a właśnie zachęcić do poprawy starego taboru. Takie modernizacje według mnie są stratą czasu, ponieważ w dalszych jej etapach wychodzi coraz więcej błędów, dlatego uwierzcie, że można to szybciej zrobić tworząc całość od nowa.
P.S. Jeżeli ktoś poczuł się urażony to bardzo przepraszam.
Akvin:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---Moje wypowiedzi nie mają na celu zniechęcić, a właśnie zachęcić do poprawy starego taboru.
--- Koniec cytatu ---
W specyficzny... właściwy sobie "gówniany vel kupiasty" sposób. Szanuję Twój styl...
--- Cytuj ---Takie modernizacje według mnie są stratą czasu, ponieważ w dalszych jej etapach wychodzi coraz więcej błędów
--- Koniec cytatu ---
błąd = byk... i dlatego mamy ich kilka więcej w MaSzynie.
--- Cytuj ---dlatego uwierzcie, że można to szybciej zrobić tworząc całość od nowa
--- Koniec cytatu ---
Dlatego właśnie z niecierpliwością wszyscy czekamy na SPT.
--- Cytuj ---P.S. Jeżeli ktoś poczuł się urażony to bardzo przepraszam.
--- Koniec cytatu ---
Ja w imieniu bykopodobnej bryły i jej użytkowników również.
Mauryk:
Ja się nie znam na tworzeniu :(PRZEPRASZAM,jeżeli zawracam tylko głowę,spytałem tylko bo chciałbym zobaczyc w symku tego byka.Ale jeśli sprawia to problem i ma powodować wymiany zdań, to odpuśćmy
Dodano po 11 minutach:
Mam wielki podziw iszacunek dla ludzi którzy stworzyli choćby jeden najmniejszy element tego symka
POZDRO
defiler:
Jak masz fotki tego byka ( 22-906 ) 1 na czolo i na oba boki po 3 fotki ( kazdy bok podzielony na 3 czesci ) to zglos sie do mnie.
Pozdrawiam
Maciek
EU05:
Bok może być i na 2.
I wtedy co? Ty się zgłosisz do mnie? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej