Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

ET22-906

<< < (4/5) > >>

ZT-POZNAN:
Moje wypowiedzi nie mają na celu zniechęcić, a właśnie zachęcić do poprawy starego taboru. Takie modernizacje według mnie są stratą czasu, ponieważ w dalszych jej etapach wychodzi coraz więcej błędów, dlatego uwierzcie, że można to szybciej zrobić tworząc całość od nowa.

P.S. Jeżeli ktoś poczuł się urażony to bardzo przepraszam.

Akvin:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---Moje wypowiedzi nie mają na celu zniechęcić, a właśnie zachęcić do poprawy starego taboru.
--- Koniec cytatu ---

W specyficzny... właściwy sobie "gówniany vel kupiasty" sposób. Szanuję Twój styl...

--- Cytuj ---Takie modernizacje według mnie są stratą czasu, ponieważ w dalszych jej etapach wychodzi coraz więcej błędów
--- Koniec cytatu ---

błąd = byk... i dlatego mamy ich kilka więcej w MaSzynie.

--- Cytuj ---dlatego uwierzcie, że można to szybciej zrobić tworząc całość od nowa
--- Koniec cytatu ---

Dlatego właśnie z niecierpliwością wszyscy czekamy na SPT.

--- Cytuj ---P.S. Jeżeli ktoś poczuł się urażony to bardzo przepraszam.
--- Koniec cytatu ---

Ja w imieniu bykopodobnej bryły i jej użytkowników również.

Mauryk:
Ja się nie znam na  tworzeniu :(PRZEPRASZAM,jeżeli zawracam  tylko głowę,spytałem tylko bo  chciałbym zobaczyc w symku tego byka.Ale jeśli sprawia  to problem i ma  powodować wymiany zdań, to odpuśćmy

Dodano po 11 minutach:

Mam  wielki podziw  iszacunek dla  ludzi  którzy stworzyli choćby jeden  najmniejszy  element tego symka
POZDRO

defiler:
Jak masz fotki tego byka ( 22-906 ) 1 na czolo i na oba boki po 3 fotki ( kazdy bok podzielony na 3 czesci ) to zglos sie do mnie.

Pozdrawiam
Maciek

EU05:
Bok może być i na 2.

I wtedy co? Ty się zgłosisz do mnie? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej