Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!

<< < (9/30) > >>

Krzysiek626:
Roztrząsanie zostawiam innym.
Pospiesznie wstawiłem wagoniki i pojechałem. Oto screen:

No więc daje się jeździć i z FPS nie jest źle.

Mariusz1970:
Więc tak, ja miałem pewne wątpliwości, kto jest autorem tych wagonów podobnie jak Bart i tyle. Nie kojarze dzieł kolegi queuedEUa z forum. Nie pamiętam, aby wydał jakiś       do MaSzyny i stąd mój post. Jeżeli jesteś autorem tych      i to wielkie sorry, ale przyznajcie, siedzi cicho na forum a tu nagle... to mogło zmylić, a w życiu z różnymi osobami się spotkałem. W takim razie jeszcze raz przepraszam.

Pozdrawiam
Mariusz

Żuk:
Mariusz moze Q nalezy do osob ktore lubia zaskakiwac i nas zaskoczyl udało mu sie. Jak sie zna to po co ma sie udzielac w dziale pomocy. Zrobil, wypuscil na publick i wszystko bez zbednych komentarzy.

Mariusz1970:

--- Cytuj ---Mariusz moze Q nalezy do osob ktore lubia zaskakiwac.....
--- Koniec cytatu ---

Nie może tylko to pewnik :)

Pozdrawiam
Mariusz

Gadzina:
Witajcie

Mam mały problem z tym wagonem. Jeśli w onojętnie jakiej sceneridam wpis na jeden wagon to owszem, łąduj się tylko że nie kręcą sie koła. Ale mniejsza z tym. Jeśli natomiast dam 2 wagonu (te same lub różne, chodzi mi o kontenery) to wyskakuje mi łąd że brakuje enddynamic i nie rozpoznaje komendy "-1". Zobaczcie czy te wpisy sa poprawne ?

node -1 0 5051-304510-1 dynamic PKP\Lgjs load_ctl_2x Lgjs_container2x 0.0 nobody 3 1 enddynamic
node -1 0 5051-304510-1 dynamic PKP\Lgjs load_dsmxantar Lgjs_container 0.0 nobody 3 1 enddynamic

Pozdrawiam
gadziu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej