Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Budujmyż wagony ludzie moi drodzy!
queuedEU:
Prosze panstwa... Teraz.. Zaraz.. Za chwile...... (prosze nie przerywac jak mowie ;]) ......
Dodano po 3 minutach:
Dodano po 31 minutach:
Witam szanownych maszynowiczow! Poiewaz byliscie bardzo grzeczni - malo narzekaliscie na to i owo, dzis pragne Wam dac zupelnie cos innego.
Oto daje Wam dzis ten jakze przepiekny szynobus jakim jest kolzamowski 213m.
Dodano po 1 minutach:
Czy ktos ma jakies pytania? ..
Aha.. Jest on na CHK sm42 i nie posiada dzialajacych galek..
Profeta:
Ja mam pytania :)
Czy ten model posiada wózki? Czy w kabinie są wskazówki (działające rzecz jasna)? No i te gałki mogłyby działać. Jeśli tych elementów nie ma to moim zdaniem lepiej to dopracować i wydać jak wszystko będzie OK.
Pozdrawiam!
queuedEU:
Juz zostalo wydane... a wozkow i tak prawie nie widac , wiec po co maja byc? :> Co do przelacznikow, dzwigni itp to nawet nie wiem co do czego
i ogolnie jak ten pojazd dziala.
Profeta:
--- Cytat: "queuedEU" ---a wozkow i tak prawie nie widac
--- Koniec cytatu ---
Prawie robi wielką różnicę ;)
Co do wskazówek to działają pewnie jak wszędzie, czyli kręcą się zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. Gałki zapewne przód - tył, jedna to pewnie nastawnik a druga hamulec. Na pewno na forum są osoby, które wiedzą jak to działa, więc mógłbyś takie informacje uzyskać. Druga sprawa to np. załączanie świateł, końcówek. Również pomiędzy członami jest za duży odstęp i jest spora szpara między przegubami. Bez tych wydawałoby się drobnych rzeczy całość bardzo dużo traci. Co do modelu to ładnie jest zrobiony przedział pasażerski, kabina też ładnie wymodelowana, tylko uruchomić w niej te przełączniki, gałki itd. Wówczas powstałby pełnowarościowy pojazd, gdyż sam model jak już mówiłem jest OK.
Pozdrawiam!!!
EU07-483:
Fajniej jeździłoby się tym z fizyką SN61, bo ten stonkowo-siódemkowy mutant to kompletny niewypał. Spróbowałem pomieszac troche parametry ale niestety po jakims czasie sie wysypuje :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej