Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Podświetlenie przyrządów w EU07

<< < (2/6) > >>

Mariusz1970:
Proponuję zmienić te 4E1, gdyż konfilkt występuje i mało ważne jest start.exe. Najważniejsze to iż dużo użytkowników (w tym i ja) EP08 ma w folderze EU. Teraz po nadapisaniu plików nie będę miał EP08 tylku EU07.  
Najelpiej użyć bardziej uniwersalnych końcówek, które się "nie gryzą" i będą wskazywały na loki z Twoim podświetleniem.

Pozdrawiam
Mariusz

Mariusz W.:
Ja np. lokomotywy ze światłami mam oznaczone "[nazwa]-sw.*", np. 4e-sw.mmd, albo kabina-eu07-a-sw.t3d. Oczywiście odpowiednie wpisy do dynamic.dat.

Forest Gump:
W pierwszym poście jest link do poprawionej paczki oraz poprawiony wpis do dynamic. Mam nadzieje, że teraz nie będzie już żadnych problemów.

I jak wam sie to podoba??

Wszystkich którzy już ściągneli moją paczke prosze o ponowny download, gdyż brakowało w niej pliku tacho1.tga oraz zostały zmienione nazwy niektórych plików.......

Przepraszam za kłopot:(

Pozdrowienia

Forest

zygmunt:
Przy tym wpisie do scenerii:
--- Kod: ---node -1 0 EU07-032 dynamic PKP\Eu07 EU07-032 4E1 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
wszystko jest ok, ale kiedy zastosuję ten:
--- Kod: ---node -1 0 EU07-485 dynamic PKP\EU07 eu07-485 303E-M1 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
to skład znika z okna "start" i w ogóle nie mogę go uruchomić... wpisy w pliku dynamic.dat dokonane no i oczywiście wszystko co było w paczce, zostało ładnie skopiowane :) co to może być :?:

Forest Gump:
szczerze mówiąc nie mam pojęcia....:/
U mnie działało wszystko... a wpis który podałeś jest poprawny.
Może sprawdź jescze raz czy nie masz jakiegoś błędnego wpisu w dynamic.
Bo jak sie nie pokazuje w starterze to jest to coś z dynamic.
Sprawdź czy nie masz jakiejś spacji zbędnej lub czegoś

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej