Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Szczecin - Stargard Szczeciński
Kipek von Chojna:
--- Cytat: "wujekmaslak" ---Ściągnąłem jeszcze raz i nie pomogło. A w logu wszystko OK oprócz eventów więc nie ma chyba sensu wklejać.
--- Koniec cytatu ---
U mnie nie ma braku żadnych eventów. Może źle rozpakowałeś? Trasa ma to do siebie że jest dosyć specyficznie rozmieszczona w katalogach. Po prostu rozpakuj archiwum, zaznacz foldery: scenery, models i tektures; skopiuj je i wklej bezpośrednio do katalogu Maszyny. Na pytanie czy skopiować foldery bo są już takie odpowiedz: tak i tyle. Widows nadpisze tylko to co musi i powinno działać. Jeśli to nie pomoże, to zobacz czy masz wymagany tabor. Jeśli nie to pozmienaj go na taki który masz. Nie ma bata - musi działać!
wujekmaslak:
--- Cytat: "Kipek von Chojna" ---
Nie ma bata - musi działać!
--- Koniec cytatu ---
A jednak jest bat i nie działa. Kopiować umiem(wkońcu w liceum byłem w klasie o profilu matematyczno-informatycznym) i wszystko skopiowałem dobrze. Tabor wymieniłem i dalej to samo.
SiBiK:
--- Cytat: "wujekmaslak" ---
--- Cytat: "Kipek von Chojna" ---
Nie ma bata - musi działać!
--- Koniec cytatu ---
A jednak jest bat i nie działa. Kopiować umiem(wkońcu w liceum byłem w klasie o profilu matematyczno-informatycznym) i wszystko skopiowałem dobrze. Tabor wymieniłem i dalej to samo.
--- Koniec cytatu ---
A moze jezdzisz bez slupow trakcyjnych. Jak tak to wejdz do katalogu "Slawkow" i usun folder ze slupami.
wujekmaslak:
Sprawdziłem trakcja nie ma nic do tego. Zresztą miałem włączoną po twoim poście wyłączyłem ją i wywaliłem pliki z trakcją i to nic nie dało. Później sprawdziłem co się stanie jak bez plików z trakcją włącze ją w opcjach - dalej działo się to samo.
Dobra poczekam na następną bete może bardziej pokocha mnie i mojego kompa.
Bujo:
U mnie wywalało przez EP07-385 zmiana na innego loka załatwiła sprawę.
Czyli podmienić:
--- Cytuj ---node -1 0 EP07-385 dynamic PKP\EU07 303E-n-385.bmp 303E-n 0.0 nobody 0 0 enddynamic
--- Koniec cytatu ---
na np.
--- Cytuj ---node -1 0 ep07-424 dynamic PKP\EU07 ep07-424.bmp EP07 0.0 reardriver 0 0 enddynamic
--- Koniec cytatu ---
i powinno chodzic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej