Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Szczecin - Stargard Szczeciński
REWIZOR:
Sławku teraz kilka słów ode mnie. To już kolejna wersja Szczecina na której, mam przyjemność ( tak przyjemność ) się przejechać. Widzę duży postęp w tworzeniu trasy a oceniam po tym co się rozwinęło ( teren to tylko kosmetyczny dodatek dla oka, lecz równie ważny ). Bardzo się cieszę iż projekt nie upadł , widząc samozaparcie i chęci życzę dużo wolnego czasu dla Ciebie mając nadzieje na finalną wersję. Gratulacje !
maciek_1988:
Dla mnie rewelacja. Wczoraj sciagnalem traske a przed chwila wlasnie skonczylem pierwsza jazde. To co zobaczylem to szok. Bardzo mi sie spodobala trakcja, sa juz pierwsze mijanki ;) , perony z dachami, mosty kolejowe. Dodatkowo czas jazdy w porownaniu z poprzednia wersja wzrosl chyba trzykrotnie. Oprocz zalet sa i oczywiscie wady, ktorych nie bede wymianial bo wiem ze to jest i tak wczesny projekt i pewnie do wersji finalnej zostana usuniete. Czego i sobie i autorowi zycze ;)
Sakorius:
Dzięki :)
Dotychczas prace nad trasą idą bardzo powoli, ponieważ robię trasę i większość budynków samemu (część budynków i tekstur wykonali queuedEU, Kipek von Chojna oraz Mateu) i nie zawsze mam czas i chęci, żeby siedzieć i dłubać przy trasie:)
Ponieważ na początku lipca mija rok od rozpoczęcia prac nad trasą, postaram się z tej okazji w lipcu wypuścić na forum wersję trasy z całym odcinkiem Szczecin - Stargard (oczywiście w miarę możliwości postaram się zrobić trochę więcej terenu wokół torów, ale nie obiecuję).
uetam:
--- Cytat: "Sakorius" ---
Ponieważ na początku lipca mija rok od rozpoczęcia prac nad trasą, postaram się z tej okazji w lipcu wypuścić na forum wersję trasy z całym odcinkiem Szczecin - Stargard .
--- Koniec cytatu ---
O, to przejade sobie epoka z bolkiem o tej 5 rano :D
mechatronik:
Po prosu musiałem to napisać... - trasa niesamowita nawet nie dobra a wspaniała robota ! jeszcze raz ach i och :D
Życzę powodzenia i wytrwałości bo naprawdę warto ją ukończyć :)
Trzymam kciuki (a jak będzie trzeba to i z rok będę trzymał) :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej