Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Szczecin - Stargard Szczeciński

<< < (23/35) > >>

Veritek:
Podmieniłem i ruszyło :)) Traska wygląda fajnie choć jej autorów czeka jeszcze sporo pracy. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy.
Pozdro

P.s. Co to znaczy że te "siódemki" wyciekły?

Krzysiek626:
@Veritek, nie musisz mnie powiadamiać co jest a co nie w paczkach dostępnych na forum. W każdej zrobionej paczce jest wszystko co potrzeba. Natomiast jeśli ktoś pyta gdzie znaleźć wersję testową, nieskończoną scenerii modelu lub czegokolwiek to nie oczekuj że łatwo to znajdziesz Qamil maniakalnie zadawał pytania i moja odpowiedź była adekwatna.
Jeszcze o paczce bo chyba nie wiesz po co ona jest. Nieoficjana Paczka Defilera zrobiona została właśnie dla nowych userów, żeby mieli wszysto co trzeba bez szukania na forum wielu tras, taboru itp plików. To nie oznacza że ja sobie wczytasz Szczecin, wymieniony wyżej Sławków czy Bałtyk to wszystko będzie działać, szczególnie że są to projekty nie skończone i niekompletne.

defiler:
Podisada wszystko co trzeba i wszystko co jest ogolnodostepne a przynajmniej bylo w momencie wypuszczania paczki.

Nie ma tam modeli Barta czy bruttopacka. ale tak mialo byc.

Pzdr

Veritek:
Spoko @Krzysiek. Wiem że się bardziej w tym wszystkim orietujesz niż ja. Jeśli coś źle naisałem to przepraszam. Nie chciałem być nieuprzejmy czy jakoś naskoczyć na Ciebie.
Naszczęście można podmienic wpisy w scenerii i już wszystko gra.  Ciesze się że są tacy z was którym chce się robić takie paczki dla takich jak ja.
Pozdrawiam.

siwyszczecin:
Może ktoś jeszcze raz wrzucić link do szczecińskiego wezła ?? z góry wielkie dzięki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej