Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
ED72 Light
Profeta:
Witam!
Jest też dodane podświetlenie przyrządów w kabinie (takie coś jak w EP05, ET22-304, ostatnio EU07)? Na screenie tego nie widać, w zasadzie w kabinie jest jasno jak w dzień (byćmoże dlatego nie widać) ;). Co do reszty to wygląda bardzo ciekawie. I może jeszcze przy okazji zapytam czy nie dałobysię trochę odchudzić ramion wycieraczek, bo myślę, że są zbyt potężne :)
Pozdrawiam!!!
Cesky Kretek:
Nad podświetleniem przyrządów pracuje kolega eU-o7 GTtuning. Dzięki jego pomocy przerobiłem to wnętrze. W tej paczce, niestety nie jest to zaaplikowane.
Co do wycieraczek: da się zrobić, ale szybko to się nie stanie, bo brakuje mi popularnej rzeczy... zwanej czasem... :)
Pozdrawiam.
zygmunt:
Wszystko spoko, tylko zauważyłem pewne niedociągnięcie. nie przeszkadza mi ono, ale mimo wszystko... Mianowicie drzwi są jakby "za małe" i na dole powstaje duża szpara. Daję też screena (jakby nie było nic widać, to proszę rozjaśnić monitor :P).
EU07-483:
--- Cytat: "zygmunt" ---Wszystko spoko, tylko zauważyłem pewne niedociągnięcie. nie przeszkadza mi ono, ale mimo wszystko... Mianowicie drzwi są jakby "za małe" i na dole powstaje duża szpara.
--- Koniec cytatu ---
Tak ma być - to sa schodki wejsciowe. Tyle ze nie powinny być one "podswietlone" zwłaszcza przy zamknietych drzwiach.
Cesky Kretek:
Tylko że tego na 90% nie da się wyeliminować... :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej