Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Niespodzianka do ED72 i EP09

<< < (2/5) > >>

MKaczy:

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---dostanę odpowiedź żebym zrobił lepsze jeśli jestem taki mądry
--- Koniec cytatu ---

No i Tu się myslisz. Ja Tobie tak nie powiem:) Szanuje każde zdanie. Ale zoabcz czy w symku jest deszcz? Nie ma, wiec po co mają byc ruchome? A spytasz sie po co maja być w takiem razie w ogóle? Powiem Ci tak: Jak jździłem sobie EDkiem no to poprosrtu barkowało mi tych wycieraczek, wiec sobie je zrobiłem. Dałem ja na forum, bo moze komus się spodobaja, a że Tobie one akurat nie odpowiadają to trudno. Lepiej na razie zrobic nie potrafie ;).

Pozdrawiam.

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "eU-o7 GTtuning" ---
--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---dostanę odpowiedź żebym zrobił lepsze jeśli jestem taki mądry
--- Koniec cytatu ---

No i Tu się myslisz. Ja Tobie tak nie powiem:) Szanuje każde zdanie. Ale zoabcz czy w symku jest deszcz? Nie ma, wiec po co mają byc ruchome?

--- Koniec cytatu ---

To jest akurat najmniejsza wada

--- Cytat: "eU-o7 GTtuning" ---A spytasz sie po co maja być w takiem razie w ogóle?
--- Koniec cytatu ---

Nie spytam. Są w rzeczywistości, powinny być i w MaSzynie, symulator to symulator :)

--- Cytuj ---Dałem ja na forum, bo moze komus się spodobaja, a że Tobie one akurat nie odpowiadają to trudno. Lepiej na razie zrobic nie potrafie ;).
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---

Ok, rozumiem.

Czomo:
jak to słyszałem w filmie o Warszawie Centralnej z 1975 "...prowizorki są najtrwalsze..." ale ktoś się stara choć nie wygląda to zbyt pięknie to są.
Będe szczery ja ich nie zainstaluje bo moźe się pojawią lepsze ale brawo za inwencje bo w końcu ślady po wycieraczce są w EDku ja natomiast nie bardzo lubie różowy i przerobiłem zasłone na zieloną bo ta różowa mnie wkurzała.
W sumie tekstura szyb jest jakoś mała więc te wycieraczki nie wyglądają jak pisałem wyżej pięknie...ale są :D

zygmunt:
mnie tam się podobają :P przynajmniej teraz nie ma tak łyso :D fakt, że mogłyby być bardziej dopracowane, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, a ten mały akcent mimo wszystko dodaje uroku :)

Żuk:
Wazne ze sa i od czegoś chlopaki zaczyaja. To jest I wersja wyciraczek i koledzy napewno je dopracuja z czasem. Od razu chcielibyscie miec wszystko zrobione w 100% ale tak sie nie da. Zobacz jak powstawała maszyna i jaka byla kabina np. eu07.
Dlatego zanim cos ktos skrytykuje niech pomysli 3 razy a nie pochoopnie opinie wystawia. Takie moje zdanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej