Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Problem ze sterownikami nVidia-pomocy
Krzysiek626:
--- Cytat: "Karol19" ---GeForce 2 MX/MX 400 64 bit producent to Gigabajt
--- Koniec cytatu ---
Z tą kartą trudno będzie uruchomić płynnie symulator. Ale podstawowa sprawa te sterowniki co masz nie zadziałają. Jeżeli chcesz myśleć żeby choć symulator zobaczyć to wymiana sterowników niezbędna. Dobre sterowniki powinieneś mieć na płytce CD do grafy. Ale sprawdź ich numery żeby niepotrzebnie robić to dwa razy.
andrev1989:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---Dobre sterowniki powinieneś mieć na płytce CD do grafy. Ale sprawdź ich numery żeby niepotrzebnie robić to dwa razy.
--- Koniec cytatu ---
O i tutaj się z Tobą nie zgodzę, ja musiałem instalować sterowniki ściągnięte z neta, bo te z płytki to za przeproszeniem tylko maściły używanie symulatora. Mam kartę taką samą jak Karol i na większości scenerii uzyskuję na szlaku od 10-20 fps i dla mnie to wystarczy:)
Karol19:
A jakie masz sterowniki do karty?
Dodano po 6 minutach:
To pytanie do Ciebie andrev1989
Krzysiek626:
--- Cytat: "andrev1989" ---
--- Cytat: "Krzysiek626" ---Dobre sterowniki powinieneś mieć na płytce CD do grafy. Ale sprawdź ich numery żeby niepotrzebnie robić to dwa razy.
--- Koniec cytatu ---
O i tutaj się z Tobą nie zgodzę, ja musiałem instalować sterowniki ściągnięte z neta, bo te z płytki to za przeproszeniem tylko maściły używanie symulatora. Mam kartę taką samą jak Karol i na większości scenerii uzyskuję na szlaku od 10-20 fps i dla mnie to wystarczy:)
--- Koniec cytatu ---
Nie musisz.
Adrian rzucasz takie hasło to napisz dokładnie numer tych sterowników z płytki co Ci muliły. Bo tak to rozmowa o d.. maryni. A odinstalowałeś stare? bo jak nie też już nie dobrze.
Kartę może masz taką samą, możliwe ale sterowniki na płytkach też niekoniecznie. Żaden z Was nie podał dokładnego typu kart i numeru rev. karty a zależy dużo od biosu karty i okresu w którym została wyprodukowana. Tak samo zresztą płyty głowne. Ta sama płyta po roku produkcji zwykle bardzo odbiega już od pierwowzoru pomimo tej samej nazwy.
andrev1989:
--- Cytat: "Karol19" ---A jakie masz sterowniki do karty?
Dodano po 6 minutach:
To pytanie do Ciebie andrev1989
--- Koniec cytatu ---
6.13.10.2980- to chyba o te cyfry chodzi? Tylko nie mówcie, że jestem debilem, że tego nie wiem;) Tych sterów z płytki to nie pamiętam bo dawno, już płyteczki nie mam. Z tymi sterami chodzi mi w miarę płynnie i niech tak już zostanie:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej