Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Taki pomysł z kiblem....

<< < (2/2)

MKaczy:

--- Cytuj ---Końcówki mogłyby być takie, jak w niektórych wagonach, że najpierw jest mała kropka, a później im bardzej się oddalamy to się powiększa. A co do końcówek to we wszystkich lokach są "dziwne".
--- Koniec cytatu ---

Witam. Pisząc ze są "dziwne", nie miałem akurat tego na myśli. Chodzi mi o to, ze one porostu sa na dole świateł, a powinny się układac w zeza... I to tez by trzeaba było zrobic.

amator:
Też próbowałem zeza zrobić ale to wygląda tak że w teksturze [z rozszerzeniem bmp] jest tylko jedna tekstura światła zapalonego i nie zapalonego. Trzeba by jakoś zmienić w jakimś kodzie żeby drugie światło było odwrócone. Myślę, że twórcy MaSzyny napewno będą wiedzieli jak to zrobić.

MKaczy:

--- Cytuj ---Też próbowałem zeza zrobić ale to wygląda tak że w teksturze [z rozszerzeniem bmp] jest tylko jedna tekstura światła zapalonego i nie zapalonego. Trzeba by jakoś zmienić w jakimś kodzie żeby drugie światło było odwrócone. Myślę, że twórcy MaSzyny napewno będą wiedzieli jak to zrobić.
--- Koniec cytatu ---

Przecierz to juz jest! YouBy razem ze mna to zrobił, dostepne to jest w tym wątku
http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=4295&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobacz skreny w pierwszysm poście, ponaddto znajdziesz tam jeszce inne ciekawostki do kibla.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej