Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Lista obiektów ( modeli )
Mariusz1970:
Drogi kolego Zbych dyskusja już się zakończyła i wszystko było już wiadomo przed twoim postem, więc piszesz, że dyskusja jest nie wiadomo o czym, a sam się do niej przyłączasz i twoj post kompletnie niczego nie wnosi nowego.
Pozdrawiam
Mariusz
PS.
Dyskusja dla tych co nie wiedza o czym to w skrócie:
1)Kol Kaine chciał sworzyć katalog modeli do nowych scenerii
2)Kol Krzysiek miał wątpliwości co do praw autorskich
3)Rozwialiśmy wątpliwości kol. Krzyśka
4)Koniec
zbych:
Szanowny @ Mariusz jestem na tym forum od konca 2004r i do tej pory co jakiś czas zawsze ktoś wywoływał sprawe praw autorskich, przerabiania ,modyfikacji ,zmian itp itd.
Szczegolnie najmądrzejsi byli Ci co kompletnie nie mieli o tych prawach zadnego pojecia!!!
Tak ze mysle ze ten przepis jednoznacznie zamknie wszelkie dalsze dyskusje???..chociaż..
Stawiam gąsior Okowity przeciw Polo Cokcie że ze niedługo znowu gdześ zacznie sie powtarzac, to juz taka polska tradycja..nie tylko naszego forum.
Pozdrawiam..
Mariusz1970:
Tak Zbych, ale przed tobą wypowiedzieli się Bart i Oli_EU, myślę, że w tym momencie sprawa już była całkowicie jasna (nie liczę zdania m.in. takiego szaraczka jak ja), dlatego napisałem, że twoj post niczego nowego nie wniósł.
Pozdrawiam
Mariusz
hunter:
--- Cytat: "zbych" ---"Mozna go sciagnac bezplatnie jako freeware...." to zdanie zamyka wszelką dyskusję, jest to pragram FREEWARE,z otwartym i udostępnionym kodem żródłowym..
--- Koniec cytatu ---
To nie jest przypadkiem licencja GPL? Bo gdy jest licencja freeware, nie udostępnia się raczej kodu źródłowego.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej