Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Tor prosty
EP07-1057:
Witam
Chciałem troche po eksperymentować jeśli chodzi o robienie scenerii.Chcialem kiedys juz robic ale brak gmaxa lub 3dmaxa spowodowaly ze odszedłem od tego planu.Teraz postanowilem pobawic sie w tym w notatniku.Czytalem plik scsenery.doc chcialem sobie zrobic na poczatek kawalek toru prostego ale nie udaje mi sie.Nawet próbowałem edytować eksperymentalnie tylko nie które parametry ale zmieniajac je nic nie uzyskiwalem bo ani tor nie byl dluzszy ani szyny nie były nie widoczne:( dlatego zwracam się do Szanownych formówiczów o pomoc bo chciałbym zrobić jakaś traske przy pomocy notatnika choc wiem ze wiele nie uzyskam ale tak bez tekstur i bez tekstury terenu o ile się wogle dać.Na początek chciałbym postawić przykładowo tor prosty a potem mały łuk a dalej to pewnie bym już doszedł co i jak.Zastanawia mnie też dlaczego parametry które zmieniam w innych trasach nic nie daja tak jak pisalem wyżej.Bardzo Proszę o pomoc.Pozdrawiam i Z Góry Dziękuje
Dolmio89:
Wszystko masz w tym temacie: http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=2451
Przeczytałem go dokładnie, ściągnołem jet'a i powoli tworze moją pierwszą trase.
pozdrowienia
EP07-1057:
--- Cytat: "Dolmio89" ---... ściągnołem jet'a i powoli tworze moją pierwszą trase.
pozdrowienia
--- Koniec cytatu ---
No niestety jET jest już nie do ściągniecia bo z linku wychodzi tylko to że strona niedostępna
Dolmio89:
Program chyba jest w downloadzie na stronie Maszyny, ale nie jestem pewny...
EP07-1057:
--- Cytat: "Dolmio89" ---Program chyba jest w downloadzie na stronie Maszyny, ale nie jestem pewny...
--- Koniec cytatu ---
Masz racje jest w downloadzie ale link we wszystkicg postach i downloadzie jest ten sam i niestety nie działa:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej