Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Chebzie-zakład w Bytomiu

<< < (7/16) > >>

kudłacz:
dawno nie bylo zadnego screna mialem dzis dac ale mi komp sie resetnal i czesc dzisiejszej pracy szlak trafil (niestety)

Bart:
Więc standardowo:
Czy przeglądałeś pliki autoback?
Jeśli nie otworzyłeś 3ds maxa od nowa to powinien mieć kilka wersji rozwojowych tego co robisz tworzone co pare minut. Znajdziesz to w katalogu 3ds/autoback

bohunIC:
a ja dodam od siebie ze: robić kopie pliku *max na innej partycji czy katalogu!!! ja straciłem tak scenerie Kurczakowo :( zdaza sie to w wersji 3dMAX 4 jak miałem wersje 7 to było okej, ale to chyba dzieło przypadku JAK ZABIERAM SIE ZA JAKAS SCENERIE TO Z DOSWIADCZENIA MAM 3 KOPIE ZAPASOWE!!!

SpRiT:

--- Cytat: "Hunter" ---Hunter
Jeśli pomogłem - naciśnij plus (taki obok przycisku "Cytuj")
--- Koniec cytatu ---

no sorki, ale nie mam takiego przycisku, przy zadnym nicku,  w szczegolnosci przy twoim. jedynie co mam, to przy swoim okienko zmien przy cytuj.
W kazdym badz razie, skoro chcesz byc pomocny i wystarcza plusik, to.....
jak by ci to powiedziec.
majowka sie zaczela, a ja jeszcze nie przekopalem dzialki, a jutro furmanka przywozi swierzutkie konsie maselko.
Jak zgodzisz sie pomoc, to nawet na moim trynitronie dorysuje ten plusik dla ciebie

andrev1989:

--- Cytat: "SpRiT" ---
--- Cytat: "Hunter" ---Hunter
Jeśli pomogłem - naciśnij plus (taki obok przycisku "Cytuj")
--- Koniec cytatu ---

no sorki, ale nie mam takiego przycisku, przy zadnym nicku,  w szczegolnosci przy twoim. jedynie co mam, to przy swoim okienko zmien przy cytuj.
W kazdym badz razie, skoro chcesz byc pomocny i wystarcza plusik, to.....
jak by ci to powiedziec.
majowka sie zaczela, a ja jeszcze nie przekopalem dzialki, a jutro furmanka przywozi swierzutkie konsie maselko.
Jak zgodzisz sie pomoc, to nawet na moim trynitronie dorysuje ten plusik dla ciebie
--- Koniec cytatu ---

Plusiki możesz przyznawać, jeżeli sam założysz ten temat i będziejsz jego autorem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej