Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Chebzie-zakład w Bytomiu
andrev1989:
--- Cytat: "kudłacz" ---1.dzieki za cenne uwagi
2.szlakowa trasy bedzie wlasnie wynosic jakies 10-20km\h
3.lok do prowadzenia sm-31 (tak jak w realu)
4.trasa jet moja pierwsza trasa i bedzie ukonczona napewno (zaduzo juz wlozylem pracy w rysunki zdjecia itp.)
jutro kolejna sesja z terenu
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko mam pytanie odnośnie SM31, o ile wiem to jako tako dobrze zrobionego (kabiny, nie wiem czy fizyki) tego loka nie ma jest tylko z kabiną SM42 i to niecałkiem dopasowaną, więc jak zamierzasz to zrobić?
piotrln:
najpierw niech skonczy a potem sie okaze ale z tym sm31 to fakt kabina badziewna z sm03 :p wole juz sm42 b mi sie podoba choc tez badziewie wogóle spalinowki poza sn61 to badziewnie zrobione ale zycze ci powodzenia z trasa moze ja zeelektryfikuj i daj et41 czy et22 a co lub eu07
andrev1989:
--- Cytat: "piotrln" ---najpierw niech skonczy a potem sie okaze ale z tym sm31 to fakt kabina badziewna z sm03 :p wole juz sm42 b mi sie podoba choc tez badziewie wogóle spalinowki poza sn61 to badziewnie zrobione ale zycze ci powodzenia z trasa moze ja zeelektryfikuj i daj et41 czy et22 a co lub eu07
--- Koniec cytatu ---
No tak, lokomotywą manewrową to jeszcze można znieść te 10-20km/h szlakowej, ale elektrowozem, a tak apropos pytanko do twórcy: trasa w realu jest zelektryfikowana, czy nie?
Vasilkov:
jak skończysz traskę to może będziesz miał w planach odcinek kolejowy który widać z A4 w Rudzie Śląskiej. Jak byś potrzebował fotek ze stacji na chebziu mogę pomóc.
kudłacz:
1.nie jest zelektryfikowana
2.co do fotek to dzieki za oferte ale juz dzis bedziemy z kumplami walic zdjecia
3.jesli chodzi o odcinek co widac z A4 to niebedzie (chyba ze chodzilo o DTŚ)
4.odnosnie loka-to juz problem sm-31 (kazdy moze sobie zmienic na sm-42)
5.elektryfikacji NIE BEDZIE (to ma byc real w jak najlepszym wydaniu)
6.na zakladzie zmiana reczna na stacji pol reczna pol automatyczna
7.ktos by mogl zrobic kabine do sm-31 (jak sie naucze robic wlasne modele to moze sproboje)
proponuje narazie nic nie pisac w tym temacie jesli bedzie dalszy kawalek trasy skonczony to dam jakas fotke
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej