Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Prace nad EM10.

<< < (19/20) > >>

EP08_015:
Ja się wypisałem z tego interesu. Macie swoich liderow jakościowych to niech robia. Pozdrowienia dla wszystkich a temat do zamkniecia. Oczywiście to co zrobione jest obecnie dostępne na moim chomiku badziewi.

Sawi:
Liderów? A od kiedy forum tworzy taśmę produkcyjną? Według mnie to zbyt wyolbrzymiasz z tym określeniem tego swojego chomika. Fakt została podniesiona poprzeczka, ale zdecydowanie to nie wyścig szczurów.

EP08_015:
Ja już nie mam czasu na bawienie się niestety. Od czasu do czasu mogę cos tam przetestować w wolne dni ale na dłubanie i tworzenie godzinami zwazywszy na to ze tak mocno podniesiono poprzeczke jakosciowa, nie mam już czasu. Oczywiście nie zabieram zabawek z piaskownicy a zostawiam je do dowolnego rozporządzenia i rozpowszechnienia jeśli ktoś chce. Na koniec dodam ku pocieszeniu wielu ze dobrowolnie zrezygnowałem z uczestnictwa w grupie DEVS tym samym koncze dzialalnosc tworcza (no może czasami cos w zaciszu malutkiego się zrobi).

Sawi:
Po części Cię rozumiem, bo sam nie mam za wiele czasu, ale całkowita rezygnacja to już definitywne poddanie się. Jednak to oczywiście Twoja sprawa. Pamiętaj "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził". Nie rezygnuj z tworzenia, bo masz swój spory wkład. Fakt czasy się zmieniły i poprzeczka została podniesiona, ale to nie oznacza iż nie da się nauczyć tego i owego. Wszystko to kwestia czasu. Powodzenia.

matek123:
Do dokończenia modelu potrzeba: rysunku technicznego przodu, DTR, DSU (opcjonalnie). Oraz zdjęć na tekstury pantografu DSA150. Bardzo dobrze by było, gdyby ktoś miał zdjęcia EM10 przed modernizacją.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej