Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Prace nad EM10.
SP47-001:
Co do kabiny starej wersji to z EP09 można przerobić. Z mojej strony mogę zaproponować plany kabinki w starej wersji oraz fotkę pulpitu w wersji zmodernizowanej. Niestey, tylko nieofijalnie (na PW).
P.S. Co do modelu to reflektory wydają mi się troszkę za małe.
Pozdro for all.
CT:
EP08_015:
Skąd masz części wykorzystane w budowie wózków?
EP08_015:
--- Cytuj ---EP08_015:
Skąd masz części wykorzystane w budowie wózków?
--- Koniec cytatu ---
odp:
No coz, kola standart przeteksturowane ze szprychy na pelne, ramy i detale wlasne (wielopunktowe boxy i cylindry), trepy i ciegna elementow hamulca z et40, którego dostałem od Ciebie. Gdyby ktos pytał - Patyk połówkowy dostałem od @profety, za co serdecznie dziękuję, bufory pochodzą z modelu eamos autorstwa @Zt_poznań, którego dostałem w postaci max od samego autora modelu za co także i jemu serdecznie dziekuję.
Czy w związku z tym mam zakaz upublicznienia EM10? Proszę o odpowiedź jednoznaczną.
Galeria starej wersji i nowej.
http://members.lycos.co.uk/wlodeek/Screny/EM10/Galeria_v1.0/
Gdyby ktoś zauwazył jakies istotne detale w realu to prośżę pisać. Głównie chodzi mi o róznice między poszczegulnymi numerami. Np: układy kratownic itp.
Pozdrawiam.
EP08_015:
Uprzejmie proszę moderatora o połączenie tego tematu z tematem EM10 na warsztacie, co by nie było 2 wątków podobnych w jednym dziale.
Scalono.
Akvin
CT:
EP08_015
I po co się unosisz? Czy mi nie wolno zapytać? Ty zaraz odbierasz to jako atak na Twoją osobę. Pohamuj lekko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej