Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[exe] kilka "drobiazgów"
youBy:
Witajcie wszyscy drodzy symkowicze MaSzyny!
Jak już może niektórzy z Was wiedzą, przejąłem pieczę nad exekiem. W miarę upływu czasu dłubałem i dłubałem i dodłubywałem różne rzeczy.
Jak na razie wyskrobałem coś czego się nie dało zrobić. Przedstawia to poniższy screen:
Na razie skończyłem dym, a teraz staram się dodłubać żeby to coś na screenie jeździło w miare poprawnie, choc niektórzy zauważą, że napisy u góry wskazują jakąś część pracy ukończoną. Czeka mnie jeszcze sporo pracy, więc nie pytakcie o termin, szczególnie, że nad niektórymi rzeczami trzeba sporo pogłówkować.
Pozdrawiam!
PS. Tylko proszę się tutaj nie kłócić
lex:
A czy mógłby ktoś wreście wydłubać żeby posiadacze kart NVIDIA mogli wkońcu grać? Teraz musiałbym instalować stery sprzed 2 lat aby zagrać :/.
eu07_304:
--- Cytat: "lex" ---A czy mógłby ktoś wreście wydłubać żeby posiadacze kart NVIDIA mogli wkońcu grać?
--- Koniec cytatu ---
Ja mam NVIDIA GF4 stery 53.03 i śmiga wszystko jak marzenie.
andrev1989:
Bardzo podoba mi się ten dymek, ale czy żeby było bardziej realistycznie "podąża" za lokiem, chodzi o to, że się tak zawija poprzez działanie oporu powietrz, Wiecie o co mi chodzi?
KowiEU:
--- Cytat: "andrev1989" ---Bardzo podoba mi się ten dymek, ale czy żeby było bardziej realistycznie "podąża" za lokiem, chodzi o to, że się tak zawija poprzez działanie oporu powietrz, Wiecie o co mi chodzi?
--- Koniec cytatu ---
Ta wersja dymku co mam u siebie(takze autorstwa youBy) Podaza za lokiem, wiec ta pewnie tez.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej