Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Czy jest możliwość...

<< < (2/9) > >>

hunter:

--- Cytat: "Poscikk" ---...zrobienia takiego czegos, że po ukonczeniu jazdy, gdy my mamy czerwone, nastepny lok bedzie mial powiedzmy s2. Wiec naciskamy F4 i podchodzimy szybko do tego drugiego i tez wciskamy F4 i tam automatycznie jest wylaczany autopilot i zasiadamy za sterami drugiego loka i w długą.
--- Koniec cytatu ---

Czy w realistyczności dało by się przejść ze swojego loka do pędzącego np. 140km/h? :) to chyba tylko Chuck Norris potrafi :]

Akvin:

--- Cytat: "Hunter" ---
--- Cytat: "Poscikk" ---...zrobienia takiego czegos, że po ukonczeniu jazdy, gdy my mamy czerwone, nastepny lok bedzie mial powiedzmy s2. Wiec naciskamy F4 i podchodzimy szybko do tego drugiego i tez wciskamy F4 i tam automatycznie jest wylaczany autopilot i zasiadamy za sterami drugiego loka i w długą.
--- Koniec cytatu ---

Czy w realistyczności dało by się przejść ze swojego loka do pędzącego np. 140km/h? :) to chyba tylko Chuck Norris potrafi :]
--- Koniec cytatu ---

Bez przesady. A kto mówi że ten drugi ma pędzić 140km/h? Pozatym jeżeli mamy się trzymać odwzorowaniu rzeczywistości w takim stopniu...

Poscikk:
Ja mowilem ze na danej stacji przesiadamy sie do drugiego, bo nasz konczy bieg, a nastepny rusza za 2 min. O to mi chodzi. To by było fajne. Przyjezdzasz do celu, obok stoi kibel, przesiadasz sie do niego i wracasz do domu :)

andrev1989:

--- Cytat: "Poscikk" ---Ja mowilem ze na danej stacji przesiadamy sie do drugiego, bo nasz konczy bieg, a nastepny rusza za 2 min. O to mi chodzi. To by było fajne. Przyjezdzasz do celu, obok stoi kibel, przesiadasz sie do niego i wracasz do domu :)
--- Koniec cytatu ---

Zamiast tego autorzy scenerii mogliby tak skonstuować eventy, że: dojeżdżamy do stacji docelowej, manewrujemy na 2 koniec składu i wracamy  spowrotem do stacji macierzystej, a jeżelli jechalibyśmy kiblem to do drugiej kabiny i jazda w powrotną drogę.

Pozdrawiam.

Poscikk:
Ja to widze tak:

I tu sie przesiadamy. O to mi chodzi. A nie powrot do stacji macierzystej. Tylko na stacji musimy przesiasc sie z loka do loka :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej