Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Czy jest możliwość...
Tolein:
No... przynajmniej ktoś normalny coś powiedzial. Dzięki za poparcie i zrozumienie...
Wracając do grafiki, to mój ziom informatyk wrócil z wakacji i coś tam się już plul na temat tej maszyny. Kilka screenów zobaczyl, trochę pożartowal, ale myślę że się chlopak weźmie ze mną do roboty. Już ma pare pomyslów na uplynnienie tego wszystkiego i zwiększenie wydajności i polepszenie grafiki. Oczywiście jeśli nikomu nie będziemy przeszkadzali...
P.S. Chcialbym też wrócić do sprawy telefonu i Iwana. Zupelnie nie rozumiem Krzychu, czemu się wpieprzasz w cudze sprawy. Oczywiście Iwan mi slowa zlego nie powiedzial, wręcz przeciwnie, ale ty oczywiście, szukając dziury w calym, musialeś coś powiedzieć od siebie, bo inaczej byś się zesral w majty. A jeśli mialbym mieć do kogoś calkowity brak szacunku, to ty bylbyś jak na razie pierwszy na mojej liście.
To tyle milych wypowiedzi jak na razie... Przynajmniej dopóki niektórzy trzymają dziób na klódkę...
Krzysiek626:
Bez komentarza. Co do forum jeszcze raz napiszę - zeszło na psy. Jestem bardzo ciekawy co robią moderatorzy.
@Profeta chyba miałem rację co?
iwan:
--- Cytat: "Tolein" ---ale ty oczywiście, szukając dziury w calym, musialeś coś powiedzieć od siebie, bo inaczej byś się zesral w majty. A jeśli mialbym mieć do kogoś calkowity brak szacunku, to ty bylbyś jak na razie pierwszy na mojej liście.
--- Koniec cytatu ---
Nie podobaja mi sie takie teksty. Wyluzuj troche czlowieku...
Akvin:
@Tolein... nie znam cię i nie zamierzam oceniać. Jednak spędź odrobinę czasu na forum... poczytaj kilka tematów... pograj trochę. Jednym słowem wgryź się w realia tego programu. Wtedy twoje propozycje napewno będą miały solidniejsze podstawy. Mówienie o czymś takim jak trasa Warszawa - Hel, może się niektórym wydawać poprostu bujaniem w egzosferze. Dopływ świeżej krwii jest jak najbardzie potrzebny projektowi.
queuedEU:
--- Cytat: "queuedEU" ---taaaa .. jest to mozliwe i nawet dziala :D - niedlugo na nowo bede przepisywal exe - tym razem pod katem obslugi wszystkich tras.. hmmm ktory to juz raz, 4?
--- Koniec cytatu ---
Powyzsza odpowiedz tyczyla sie oczywiscie pytania startowego tematu...
Wagony! Wagony!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej