Zaraz ktoś może mi wytknąć jak to było przy teksturach wagonów pasażerskich, kiedy to pisałem, że nie udostępniając modeli nie robicie nikomu krzywdy udostępniająć tekstury na nowe mapowanie wagonów. Sytuacja podobna? Tylko pozornie. Modele Kakisha były ogólnie dostępne - wystarczyło ściągnąć jedną ze scenerii gdzie te modele były udostępnione przez autora i już miało się na dysku wagony 1xx.
No tak, ale zgadnij skąd ja je miałem - ja nawet nie byłem w Betatesterach.
modele i tekstury w avatarach (z SPT)
No nie wiem czy ST44 jest z SPT lub czy to jest jakiś zrobiony przez ludzi z SPT team (bo już teraz nic nie mówicie co jest robione i nikt o tym nie wie). Chcesz to mogę zmienić swojego avatara.
A może po prostu zbanować wszystkich "niewiernych". Problem wtedy sam by się rozwiązał :)
Lepiej tak nie pisz, bo powinieneś być znów I-szy w kolejce do bana. Miałbyś go do dziś, gdyby nie @ Iwan.
np avatar NKT z modelem Barta to już przesada.
To może dać bana @ Oli_EU za to że używa EP05 z teksturą z moich fotek? Widzisz, mnie to nie interesuje co ma na avatarze.
Kiedyś Maszynę tworzyli nie tylko hobbyści ale i fachowcy z branży. Teraz robią to ludzie którzy na żywo nigdy pociągu nie widzieli.
Któż to taki !?!?!?
Koledzy z SPT nie możecie mieć do nas pretensji o to, że dłubiemy w starym godzie i udoskonalamy starą wersje. Chodźby z jednego powodu. Nie ukradliśmy kodu w żaden sposób. Daliście bnam zródła do starego symka sami z własnej woli. Teraz nie możecie mieć pretensji do nas o to że ten kod dalej rozwijać się staramy. Dając nam zródła dobrze wiedzieliście, że będziemy nad nim siedzieć. Więc pytam się... dlaczego macie do nas o to pretensje i obrzucacie nas błotem w stylu "korzystacie na cudzym".
NKT to leniwy team - przychodzą na to co gotowe, a sami niewiele zrobią. To najbardziej wkurza. Wykorzystali moją nazwę Nebula Killers Team (łącznie ze skrótem - niby przemianowanym), modele i tekstury w avatarach (z SPT) i teraz gnębią kod po Marcinie_EU i McZapkie. Dodają jakieś dosłownie pierdoły (przełączniki i dymki) i są uważani za niemal bogów, bo zwykli userzy zapomnieli że 4 lata kodzenia włożył w projekt ktoś inny - no ale przecież teraz dymek leci... i dodatkową lampkę można zapalić.
No cóż. Widać ludzie wolą mieć wersję, nad którą widać postępy. @ Bart: wiele ludzi (jak to mówisz) "uważało by za Boga" Was, jeżeli pokazywalibyście screeny, lub gdyby więcej było informacji na Waszym forum, dla zwykłych zarejestrowanych userów.
Ktoś tutaj nie rozumie znacznia słowa "ironia" ? polecam pwn.pl, tam jest taki fajny słownik ze znaczeniami jakie zawieraja w sobie slowa :)
Dla Ciebie ironia jest wtedy, gdy dasz "
:)" ?? Człowieku, więcej spotkań z ludźmi.
Mnie tylko zastanawia jeden fakt. Dlaczego stajecie sie tak strasznie pyskaci przechodzac do NKT? Jakies specjalne instrukcje prezesa?
Nie. Bynajmniej mi nikt nie kazał się zmieniać. Dawno temu, chciałem dołączyć do SPT. Czekałem 2 tygodnie za odpowiedzią. Nic. Czego się spodziewaliście po takim potraktowaniu? Jak to napisał Epek: "lepiej mieć ludzi którzy dają, a nie biorą", dlatego dostałem takie zadanie i je wykonuje. Dostałem wzór tekstury i przerabiam stare na nowe. Ja jestem gotów żyć w zgodzie, bo chyba wszystkim zależy na dobrze MaSzyny. Nie rozumiem tutaj wzajemnych "przysrywań" i uważam że one nie są na miejscu. Zwykły użytkownik tego forum, który nie należy do żadnej grupy pomyśli sobie że SPT jest (nie wiem już sam jakiego słowa użyć) zazdrosna że u NKT coś się dzieje i systematycznie jest coś nowego, a u SPT jest coś raz na jakieś 1/2 roku. Nie dziwcie się. Jeśli zrobicie nawet "jakąś tam pierdółkę w stylu przełączniczek" pokażcie to w temacie założonym przez @ Barta. Kolejna sprawa - @ PEKAP. Ciekaw jestem za co dostał bana. To był chyba pretekst, ponieważ najpierw był w SPT a teraz robił dodatki do obu grup. No i co z tego? Przy jego profilu widzę 1 ostrzeżenie, 3 pochwały, a pod avatarem co?
Użytkownik zbanowany, a pod nickiem ! Bezczelny Pyskacz !. Proszę o pokazanie postów, w których zachowywał się gorzej, niż niektórzy userzy tego forum. No i zaraz został wyrzucony z SPT? Proszę:
http://shaxbee.net/maszyna/forum/groupcp.php?g=3 Ciekawi mnie za co? Chyba za to, że zgodził się pomóc przy modelu ST44 do starego symka.
Nie wiem sam, czemu używałem tutaj sentencji, takich jak np. "obu grup", "innej grupy", przecież chyba wszyscy powninni razem działać. Może NKT przestało by istnieć, lub w ogóle by nie postało gdyby wyszła obiecana już od baaaardzo dawna "
Paczka całościowa"? Może ludzie myślą że jak obiecacie tyle z tym SPT, co z "Paczką..." to pewnie będzie to samo - nic z tego nie wyjdzie. To chyba mój najdłuższy post, przez całą obecność na forum od 9 Lipca 2004 roku. Teraz czekać, aż z SPT wyleci @ youBy, a później zaczną być banowani pod byle pretekstem na tym forum ludzie z NKT. Dziękuje za uwagę.