Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (76/103) > >>

bohunIC:

--- Cytat: mk1992 w 28 Grudnia 2007, 16:36:36 ---Mam pytanie do BohunaIC: Czy dworzec w Kaletach masz zrobiony ? W internecie jest plan, jest troche zdjęć, chetnie zrobie ten dworzec. Powiedz tylko czy byłbyś zainteresowany, jeżeli tak, to do kiedy miałbym zrobić ten dworzec ?

Pozdrawiam, czekam na konkretną odpowiedz !

Na tych dwóch stronach jest ponad 50 róznych zdjęć z Kalet, może bym coś z tego wypocił:

http://www.centrax.strzybnica.com/thumbnails.php?album=13
http://www.kolej.one.pl/index.php?dzial=linie&id=394&okno=przebieg

--- Koniec cytatu ---

To jest pytanie do Mati_an!!! On robi odcinek Kalety - Herby Nowe. Moim osobistym zdaniem to zrób, tylko zachowaj oryginalne proporcje i kształt, bo tą trase staramy się robić na BŁYSK, czyli jak najdokładniej.

POTRZEBUJE CHETNEGO NA ZROBIENIE LUBLINCA!!!  Wszystko jest ukończone do odg. Jawornica więc tylko układ torowy i modele. Bo nie bedzie żadnej misji na pośpieszny, skąd bedzie startować? Tylko stacje Cz. Stradom i Lubliniec gdzie sie zatrzymują te składy.

mk1992:
Ok, jak tak się sprawy mają to mogę się nawet teraz powoli zabierać do pracy. Czy zrobie dokładnie i ''na błysk'' ? Tego nie wiem, napewno nie i to Ci gwarantuje, ale gdy już coś zrobie i pokaże screeny/udostepnie plik SCN i znajdziecie błędy do poprawy-to ja to zrobie i wtedy będzie można powiedzieć, że Kalety są zrobione indealnie.

co do Lublinca, pisałem wyżej, że też mógłbym się tym zająć ale pod warunkiem, że dostane jakiś plan niestety takowego w internecie nie ma. Narazie zajmę się Kaletami-jeżeli jest ktoś kto mieszka tam bądż gdzieś w okolicy to prosiłbym, żeby się zgłosił do mnie...

Pozdrawiam !

bohunIC:
Plan Lublinca jest w toku, znaczy się kombinuje coś ale nie obiecuje że bedzie. Co do Kalet to sugeruje ci skontaktować się z Mati_an z uwagi na fakt że bedziecie robić ten szlak wspólnie i dogadać sie co już jest zrobione a co nie żeby nie było nie porozumień. Ja mam dużo zdjęć ale z nich raczej nie odważe się robić tej stacji.

mk1992:
Ok, skontaktuje się z Mati_an, nawet jak będzie czytać ten wątek to się jakoś dogadamy. Co do Lublinca, to jeżeli będzie gotowy plan to zamawiam sobie ten dworzec...

Pozdrawiam !

bohunIC:

--- Cytat: mk1992 w 28 Grudnia 2007, 17:34:46 ---co do Lublinca, pisałem wyżej, że też mógłbym się tym zająć ale pod warunkiem, że dostane jakiś plan niestety takowego w internecie nie ma.

--- Koniec cytatu ---

Powiem inaczej, udało mi sie zorganizować układ torowy Lublińca;  mk1992 jeśli chcesz coś zrobić to zrób Lubliniec, połóż sieć, wstaw perony i zobaczymy jak sie pochwalisz plikiem max ile jest to warte. Dwa tygodnie ci wystarczą? Ponieważ ja już finiszuje ze swoim odcinkiem nie bede czekać zbyt długo. POZDRO i życze powodzenia i wytrwałości, foty znajdziesz na www.kolej.one.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej