Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa EP05

<< < (16/40) > >>

Akvin:

--- Cytat: "kwasny1410" ---No ale nastawnik u mnie nie porusza się przy włączaniu kolejych pozycji bocznikowania.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "Profeta" ---Bocznik jest w kole nastawnika ale na obecnym exe nie da się tego zrobić.
--- Koniec cytatu ---

kwasny1410:
ok, już rozumiem

Mariusz W.:

--- Cytat: "EU05" ---
--- Cytat: "Mariusz W." ---A czy niezaleznie od pozycji nastawnika (obojetnie czy na pierwszym obiegu, czy boczniki, czy drug uklad) dziala te samoczynne 'przerzucanie' pozycji?
--- Koniec cytatu ---
A co przez to rozumiesz?
--- Koniec cytatu ---
No bo w MaSzynie pozycje zmieniaja sie automatycznie, a jesli 'dojde' nastawnikiem do konca pierwszego ukladu i dam pozycje bocznikowania to wybije nadmiarowy.

Cze w realu tez tak jest?

mm85:
A ja mam taki problem że ze środka EP05 nie widzę przewodów trakcji i niektórych modeli (np w wagonie 1szej klasy ze środka EP05 widzę tylko wózki). Jak dam f4 (wyjdę na zewnątrz) to wszystko jest ok. To normalne? Da się coś z tym zrobić?

Akvin:

--- Cytat: "mm85" ---A ja mam taki problem że ze środka EP05 nie widzę przewodów trakcji i niektórych modeli (np w wagonie 1szej klasy ze środka EP05 widzę tylko wózki). Jak dam f4 (wyjdę na zewnątrz) to wszystko jest ok. To normalne? Da się coś z tym zrobić?
--- Koniec cytatu ---

Potrzebujesz "nowe" exe z działu "Devs".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej