Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa EP05

<< < (7/40) > >>

Profeta:
Witam!

Dzięki @EP08_015 jest szansa, że lokomotywa EP/EU05 się wkrótce ukaże. Warto docenić jego pracę, dlatego proszę nie płakać nad teksturami. Zagarniacze zostaną usunięte, a model jeszcze dopracowany. Przecież gdyby już był dobry to dawno by nim można jeździć.
Obecnie pracuję nad kończeniem kabiny, później musze zrobić drugą wersję pod EU05 i wówczas mogę wypuścić lokomotywę.
Także czekajcie cierpliwie i znawców, których widzę jest coraz więcej i widzę posiadają wiedzę, a co za tym idzie pewnie jakieś materiały (głównie odnośnie kabiny) jeszcze raz prosze o kontakt na PW. Chodzi o to żeby kabina wyglądała od razu tak jak ma wyglądać a nie żeby później wszyscy pisali, że to złe, tamto złe.
Pozdrawiam!!!

EU05:
Z Bartem chodziło mi nie o tekstury (które są dobre, ale pewnie mi nie uwierzysz, bo ja oczywiście jestem przeciwko Tobie...), tylko o model. Bo to, że ten sam kawałek tekstury jest i dla zgarniacza i dla węży pneumatycznych to dobre nie jest.

No ale cóż - postrzegaj świat jak chcesz, warcz, naskakuj na innych, mieszaj z błotem, jak masz w zwyczaju. Proszę bardzo. To tylko i wyłącznie Twój problem.

CT:
Ze swojej strony chce tylko pokazac EP05-23 przeznaczona do SPT. W polowie lutego zabieram sie ostro za modelowanie...trzeba dokonczyc co sie zaczelo. Pod numerem GG jest link do ET21..tez przeznaczonej do SPT.

PaPiK Cargo S.A:
Oli_EU te modele są wspaniale. Zycze powodenia w dalszej pracy nad modelami. no i czekam cierpliwie.... pozdrowienia dla wszystkich MK PKP.
p.s fajny avatar :]

PaPiK Cargo S.A:
Witam. Czy czoło w EP05 nie jest zbyt bardzo wysunięte u dołu?? A wy jak myslicie ??

Dodano po 1 minutach:

do przodu myrkło mi sie :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej