Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP05
Kozi:
Mogłeś dać aby świeciło przed loka ale nie na trakcje było by oko. Ja tak mam w innych maszynach i nieźle to wygląda.
Profeta:
--- Cytat: "Kozi" ---Mogłeś dać aby świeciło przed loka ale nie na trakcje było by oko. Ja tak mam w innych maszynach i nieźle to wygląda.
--- Koniec cytatu ---
Dwie nakładające się smugi były problemem a trzy by były dobre? ;)
Z resztą wydaje mi się, że górny reflektor w lokomotywie jest ustawiony tak, że świeci na trakcje, a nie na szlak. Stwarzajmy w tych smugach więc choćby pozory realizmu. I błagam nie piszcie już nic o smugach, bo już nie mogę.
Pozdrawiam!!!
Czomo:
Ja myśle iż w śród nas jest wielu miłośników i każdy z nas wie po co górne światło w lokomotywie jest nie ograniczjmy tym wszystkim sobie widoczności bo jak to będzie wyglądać??
A jak tak się na ten temat wszyscy rozpisują to niech napiszą nowy temat ;D
maly:
Witam
Czy w modelu bedzie poprawiona spreżarka? bo tu działa po niskiej stronie
a powinna byc zasilana wysokim napięciem, czyli dzialac bez załączania wentylatorów (przetwornicy) tak jak to jest zrobione w ET22
Pozdrawiam
defiler:
Profeta... na poczatek musze Ci powiedziec, ze na robienie tekstur ( wiesz o co chodzi :P ) w ogole nie mam czasu... ostatnio nawet na kompie siedze "raz na ruski rok":)... praca daje sie we znaki :/. Probowalem nawiazac kontakt w tej sprawie z uzytkownikiem AIR. Ale daremnie... nawet nie pofatygowal sie odpisac na PW :/.
Ok, mniejsza z tym... EP05, fajny model :) gratuluje! Powiem Ci jednak jedna rzecz. Robisz ladne modele i kabiny... ale spieprzysz to wszytsko takim "detalem", jak kijowa tekstura aka. repaint. Co z tego, ze napracujesz sie jak wół i zrobisz ładny model, jak skaszanisz to dennym repaintem tekstury ? ( przyklady, wszytskie EP05 czy ET22-304 ).
Ksztalty ladne ( nie liczac ET22-304 ), ale tekstury to jest porazka... jak z kreskowki... Nie gniewaj sie, bo co jak co, ale ja naprawde doceniam Twoja prace. Jednak zawsze uwazalem, uwazam i bede uwazal, ze na repainty w MaSzynie NIE MA MIEJSCA !!!!
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej