Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa EP05

<< < (33/40) > >>

Kozi:
Przecież to wola autora co on tam da. Niektórzy dają plakaty z panienkami a niektórzy papierosy.

PS. Profeta niedałoby sie dać takich samych swiateł jak w 23 i 16? Bo tamte moim zdaniem lepiej wyglądają.

Profeta:

--- Cytat: "Kozi" ---PS. Profeta niedałoby sie dać takich samych swiateł jak w 23 i 16? Bo tamte moim zdaniem lepiej wyglądają.
--- Koniec cytatu ---

Tzn. jakich, bo co do świateł to nic nie zmieniałem? Poza tym w 23 i 16 są te same światła co w 01 i 04. No chyba, że chodzi Ci o wcześniejszą wersję bez smug.
Pozdrawiam!

uetam:

--- Cytat: "Profeta" ---
--- Cytat: "Kozi" ---PS. Profeta niedałoby sie dać takich samych swiateł jak w 23 i 16? Bo tamte moim zdaniem lepiej wyglądają.
--- Koniec cytatu ---

Tzn. jakich, bo co do świateł to nic nie zmieniałem? Poza tym w 23 i 16 są te same światła co w 01 i 04. No chyba, że chodzi Ci o wcześniejszą wersję bez smug.
Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---

Smuga prawego reflektora naklada sie na smuge lewego i nie za ciekawie to wyglada...

Kozi:

--- Cytat: "Mateu" ---
--- Cytat: "Profeta" ---
--- Koniec cytatu ---

Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---

Smuga prawego reflektora naklada sie na smuge lewego i nie za ciekawie to wyglada...
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie to miałem na myśli. W 23 i 16 tak nie ma. I to lepiej wygląda.

Profeta:
Nie rozumiem. Modele zewnętrzne w 23 i 16 są identyczne jak w 01 i 04, a różnią się tylko gniazdami sterowania wielokrotnego. Podobnie smugi są identyczne w obu przypadkach. Teraz to sprawdzałem i smugi w 04 i 23 są takie same. A to, że prawa nakłada się na lewą to chyba rzecz dość oczywista.
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej