Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EP05
Profeta:
Witam!!!
W końcu udało się ukończyć EP05 w wersji ze sterowaniem wielokrotnym.
Poprawiłem trochę fizykę, więc lokomotywa wykazuje teraz więcej chęci do przyspieszania niż poprzednio. Nadal nie ma bocznikowania w kole nastawnika!
Inne wskazówki: na klawiszach "]}" otwieramy i zamykamy prawe okno, "[{" poruszamy prawą wycieraczką, ";:" zapalamy podświetlenie haslera (do tego wymagane jednak najnowsze "nowe" exe, to 664 kB tego nie obsługuje). Podświetlenie mierników jest wykonane na stałę tak jak w ET22-304. Wszyscy palacze w kabinie B obowiązkowo spoglądają na sufit!
Paczkę należy wypakować do katalogu głównego MaSzyny. Informacje dotyczące wpisów znajdują się w załączonym do paczki pliku "info EP05".
Oto link:
http://rapidshare.de/files/24679169/EP05.rar.html
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy!
PS. Szczególne podziękowania za pomoc w wykonaniu kabiny składam koledze Oli_EU.
Butchy_83:
--- Cytat: "Profeta" ---
Oto link:
http://rapidshare.de/files/24679169/EP05.rar.html
--- Koniec cytatu ---
hmm czy tylko ja nie moge sobie poradzić ze sciagnieciem tego z rapida? możnaby prosić kogoś o inny serwerek? byłbym wdzięczny
pozdrawiam
PEKAP:
Jak klikniesz na link to otworzy Ci się strona, którą musisz przesunąć na dół gdzie znajdziesz tabelkę. W tabelce klikasz na guzik Free i odczekujesz czas, który podany jest nad tabelą. Po jego upływie pokazuje się kod i puste miejsce gdzie go musisz przepisać. Robisz to i klikasz Download from Mirror [...]. Koniec.
Dodano po 13 minutach:
A co do EP to bardzo ładnie wykonana kabina, ale kabiny chyba się przechylają na zakrętach w złą stronę.
maly:
Witam
Sprężarki na lok.EP05 działają po wysokiej stronie zasilania a zatem
niezależnie od silników wentylatorów (przetwornicy ta lok. nie posiada
jest mała prądnica zamocowana nad wentylatorem) Po ustawieniu nastawnika jazdy na ostatnia poz.równoległą, jak i zejścia nastawnikiem do zera czas w jakim sie to odbywa jest taki sam i w góre i w dól. Ta lokomotywa nie posiada czegoś takiego jak samoczynny rozruch.
Pozdrawiam
Kozi:
Dziwne ale w cześku światła nie świecą ani białe ani czerwone. A tak to nie mam zastrzezeń jak narazie ide sprawdzać dalej.
Skoro palenie zabija to co w pierwszej kabinie robią te papierosy?? xD
EDIT: Już wszystko ok ;) zapomniałem o małej rzeczy :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej