Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Słup stalowy + naprężacz

(1/3) > >>

SUNDAY STRIPPER:
Cześć,mam pytanko, jak postawić stalowe słupy (EST-bramkaszara-s730.tga) żeby miały  tzw. naprężacz?
Pozdrowienia.

Dodano po 9 minutach:

Też chciałem się zapytać o półbramki,jak wstawić taką bez instalacji na jej szczycie?(czystą,w kształcie litery "L")

Dodano po 5 minutach:

Proszę jeszczę o wskazówkę jak wskazówkę jak zrobić zwis,żeby nie wystawał.

Dodano po 1 minutach:

Proszę jeszczę o wskazówkę jak zrobić zwis,żeby nie wystawał.

youBy:

--- Cytat: "SUNDAY STRIPPER" ---Cześć,mam pytanko, jak postawić stalowe słupy (EST-bramkaszara-s730.tga) żeby miały  tzw. naprężacz?
Pozdrowienia.
Też chciałem się zapytać o półbramki,jak wstawić taką bez instalacji na jej szczycie?(czystą,w kształcie litery "L")
Proszę jeszczę o wskazówkę jak wskazówkę jak zrobić zwis,żeby nie wystawał.
Proszę jeszczę o wskazówkę jak zrobić zwis,żeby nie wystawał.
--- Koniec cytatu ---

Od początku.
1. EST-bramakaszara-s730.tga to tylko tekstura, która nie wiele mówi. Chcesz wstawić bramkę, czy słup z naprężaczem?

Półbramkę podobną do bramki? To trzeba zrobić samemu model/plik .inc.

Zwis nie wystawał? Mniemam, że chodzi o to, że zwisy są za długie do półbramki. Trzeba obniżyć sieć trakcyjną i zwisy, albo zastosować inne zwisy

SUNDAY STRIPPER:
Chodzi mi o to,żeby słup trzymał sieć i kończył drut.Dzięki za odpowiedź,pozdrawiam.

eu43:
Jemu chyba chodzi o to, żeby trakcja kończyła się na bramce/półbramce oraz żeby był ciężarek napinający druty. Ja się z takim czymś jeszcze nigdy nie spotkałem. Takie coś chyba nie istnieje w realu.

youBy:
Istnieje coś takiego, istnieje, ale nie wiem jak to zrobić, też się nad tym zastanawiałem jak to zrobić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej