Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
Tomcio:
Witam
--- Cytat: "Daras" ---...Co ma zrobić pasażer, który ledwo ledwo zdąży na ten pociąg i nie posiada biletu, a chciałby mieć na przejazd klasą 2? Będzie musiał kupić go u konduktora w pierwszym wagonie, licząc od lokomotywy - czyli Adu. Podczas jazdy nie przejdzie do 2 klasy do Bipy, bo nie ma między nimi połączenia. A co zrobi w razie kontroli przez innego, mało wyrozumiałego konduktora?...
--- Koniec cytatu ---
Na bilecie 2 klasy mozesz podrozowac w wagonie 1 klasy lecz tylko na korytarzu. Jesli wsiadziesz do przedzialu musisz zrobic doplate. Wiec nie musisz liczyc na wyrozumialosc konduktora. Takie masz prawa.
Pozdrawiam
Tomcio
kruger:
--- Cytat: "Tomcio" ---Witam
Na bilecie 2 klasy mozesz podrozowac w wagonie 1 klasy lecz tylko na korytarzu. Jesli wsiadziesz do przedzialu musisz zrobic doplate. Wiec nie musisz liczyc na wyrozumialosc konduktora. Takie masz prawa.
Pozdrawiam
Tomcio
--- Koniec cytatu ---
Heh, to ja przez 4 lata stoje na korycie w zielonych wagonach zamiast stac w czerwonych :P
Daras:
Ooo, to nie wiedziałem, że tak można zrobić, przyda się w życiu ;) Ale w każdym razie takie stanie jest i tak mniej wygodne niż siedzenie, a żeby się usiąść trzeba przesiąść się do bipy na jakimś przystanku. Wygodniejszy dla podróżnych byłby skład z samymi tylko piętrusami. Albo wagony Bdhpumn zamiast Bipy.
kruger:
--- Cytat: "Daras" ---Ooo, to nie wiedziałem, że tak można zrobić, przyda się w życiu ;) Ale w każdym razie takie stanie jest i tak mniej wygodne niż siedzenie.
--- Koniec cytatu ---
Ja np cala droge stoje, przynajmniej moge facjate za okno wystawic i szlak podziwiac :P
Daras:
No dobra, ale jak jedziesz już po raz n-ty tym samym szlakiem to takie patrzenie może stać się nudne trochę... I wtedy, dla urozmaicenia sobie podróży, mógłbyś usiąść w przedziale, czy gdzieś tam indziej. Jak masz miejsce przy oknie to też tam co nieco widać ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej