Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
EU43
Akvin:
--- Cytat: "youBy" ---jedno pudło, inne wnętrzności - EU11 na prąd stały 3kV, a EU43 jest dwusystemowa
--- Koniec cytatu ---
Nie tak do końca jedno jakby sie bliżej przyjrzeć.
eu43:
Ja za tym projektem jestem jaknajbardziej TAK ;), ale jak już wcześniej ktoś powiedział, to nie jest takie proste... Najpierw trzeba zrobić fotki czoła (+ lampy włączone i wyłączone), boku, potem wnętrza (czyli wszystkich wskaźników i takich pierdół). Kolejno trzeba zrobić modele wnętrza i zewnętrza. Potem trzeba wprowadzić fizykę, ustawić funkcje klawiszy, a potem Bóg wie co jeszcze...
Moim zdaniem jest taka możliwość, że ten projekt wypali. Najlepiej jakbyśmy się podzielili na różne czynności (jeden np. zrobi fotki; drugi weźmie się za kabinę; trzeci za fizykę). Co o tym myślicie?
Poscikk:
Ja jestem jak najbardziej za i służę pomocą :) Dokładniej to ja moge zrobić pudło tej lokomotywy bo innych rzeczy to nie umiem robić :)
Profeta:
Witam!
Z tego co wiem to wszystkie EU43 przebudowali i sprzedali do Włoch, a zatem ciężko będzie je pofocić.
eu43:
--- Cytat: "Profeta" ---Witam!
Z tego co wiem to wszystkie EU43 przebudowali i sprzedali do Włoch, a zatem ciężko będzie je pofocić.
--- Koniec cytatu ---
Wszystkie? Ja niedawno widziałem EU43 (tą z czerwonym czołem) w Katowicach na dworcu głównym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej