Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 197 Strzebiń - Woźniki Śląskie '92

<< < (7/7)

Sm 42 driver:

--- Cytat: pozdze w 19 Sierpnia 2025, 20:22:49 ---Przy torze ładunkowym w Woźnikach warto zrobić plac z płyt betonowych zamiast łąki. Płyty te widać na zdjęciach GSV z 2012 roku jeszcze. W Psarach zrobiłbym podobnie.

--- Koniec cytatu ---
Bardzo słuszna uwaga. Rzeczywiście te płyty w Woźnikach widać na zdjęciach GSV z 2012 roku a sam plac na zdjęciach satelitarnych z lat 2000. Musiało mi to umknąć ale już poprawiłem. W Psarach miałem dylemat jak duży ten plac zrobić bo nie był tak dobrze widoczny na ortofotomapie ale zrobiłem nieco mniejszy (od magazynu do wagi wagonowej). Poniżej podrzucam screeny jak to wygląda po zmianach:
WKP1, WKP2 - plac ładunkowy w Woźnikach
PSP1, PSP2 - plac ładunkowy w Psarach

--- Cytat: marcks w 16 Sierpnia 2025, 11:00:28 ---Witam
Tak informacyjnie czasami jako wagony jechały tam bipy - BHP i czasem jechały lokomotywa ST-44 :)

--- Koniec cytatu ---
To bardzo cenne informacje, dziękuję, że się nimi podzieliłeś. Jeśli masz jakieś zdjęcia lub wspomnienia związane z tą linią i chciałbyś się nimi podzielić to chętnie się zapoznam. W pierwszych misjach przewiduję SP42/SM42 ale później oczywiście będzie możliwość pisania kolejnych misji i odwzorowywania innych sytuacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej