Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Moja realna trasa manewrowa

<< < (9/13) > >>

Szymon:
Witam ponownie
Oj dość długo nie było tu żadnej aktualizacji ,ale wracam do was z nowymi wiadomościami,otóz aktualnie pracuje nad eventami Ci co mieli do czynienia z eventami wiedza jaka to jest robota,dlatego tu nic nie pisałem.Jutro zapodam nowe screeny;)

Szymon:
Aktualnie meczę się z eventami ,oraz w między czasie pracuje nad zmianami tekstur pojazdów,jak ukoncze produkcje tekstur to zamieszczę kilka fotek.

Ps:Mam prośbe do kogoś aby wyeksportował mi model hali lokomotyw ,ponieważ gdy ja ją exportuję ,i po exporcie otwieram notatnikiem to notatnik jest pusty,jesli byłby ktoś chętny to prosze zgłaszać się na priv:)

Dla ciekawskich mam dobrą wiadomośc, jedna z misji będzie polegac na ściągnięciu zdefekowanej lokomotywy,wraz z 25 węglarkami,a nastepnie lokomotywę będziemy musieli zaprowaddzić na halę ,a wagony ściągnąc ze szlaku i rozprowadzić po cementowni w celu załadowania,mam nadzieje ze misja sie nie znudzi,ale podczas jazdy pracę uprzyjemni nam radiotelefon:D

tokarekdawid:
Hmmm. No zapowiada sieę całkiem rewelacyjnie! Teraz tylko poczekać na screeny :)

Negroth:
Jak dla mnie bomba!!! gratuluje pomysłowości dokładnosci i wytrwałosci. Nie moge sie już doczekać na to dzieło :D

andrev1989:
Świetnie! Czekam teraz tylko, co wymyślisz z tym radiotelefonem, a misja mi się jak najbardziej podoba.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w pracach nad traską.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej