Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Moja realna trasa manewrowa

<< < (4/13) > >>

CT:
Jak dobrze pamietam, Szymon juz zgarnal opiernicz za zbyt dokladne wymodelowanie cementowni ;-)Na poczatku bylo grubo ponad 50000 poly:] Ale biorac pod uwage, ze cementownia jest glowna atrakcja trasy, nie ma kilometrow szlaku, jedynie ta stacja..to moze wytrzyma symek ;) Pobaw sie opcja "smooth" by nie bylo widac za bardzo ostrych krawedzi. A moze zamiast jakiegos skomplikowanego elementu dasz poprostu plane z tekstura na ktorej jest kanal alpha?

Szymon:

--- Cytat: "Oli_EU" ---Jak dobrze pamietam, Szymon juz zgarnal opiernicz za zbyt dokladne wymodelowanie cementowni ;-)Na poczatku bylo grubo ponad 50000 poly:] Ale biorac pod uwage, ze cementownia jest glowna atrakcja trasy, nie ma kilometrow szlaku, jedynie ta stacja..to moze wytrzyma symek ;) Pobaw sie opcja "smooth" by nie bylo widac za bardzo ostrych krawedzi. A moze zamiast jakiegos skomplikowanego elementu dasz poprostu plane z tekstura na ktorej jest kanal alpha?
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie Oli nasza praca bedzie głównie ograniczała sie do manewrów na cementowni , i nie chce jadac obok np. Młynów miec boxa z teksturka,jednak fakt jest faktem iż trasa ta nie powinna nam sie przycinać.A zatem ja robie co w mojej mocy aby cementownia nie była za bogata i usuwam niewiodczne ścianki i rezygnuje np. z kratownic podtrzymujących róznego gatunku pasy transmisyjne,no tylko wtedy moja realna trasa traci na realności,ale to inna sprawa.Najpierw aby te modele znalazły sie na trasie musze je wyexportowac,ale mam jakiś bug chyba w Maxie bo po exporcie mój model gdy go otwieram w notatniku jest pusty....i dopiero coś sie ruszy w kwestii cementowni jesli ja sam lub ktoś mi zrobi export tych modeli.

CT:
Wyslij gotowe modele na oli@eu07.pl

Szymon:
Witam wszystkich
Dzisiaj chciałbym zaprezentować pierwszy w swoim rodzaju dystrybutor paliwa wykonałem go na potrzeby swojej trasy ale jak ktoś jest zainteresowany to moze go użyć w swojej trasie.

Dystrybutor liczy 200poly ,myśle że na taki model to nie za wiele,oto on:
http://eu07.pl/imageshack.us/img81/dystrybutor0fq.jpg

eu43:
Wow. Fajny ten dystrybutor ;))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej