Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna - paczka całościowa beta
PAFAWAGGO:
Hmm,a spróbuj przenieść exe "eu07.exe" z paczki 24.06 do tej paczki Beta,wraz z podmienionym do python--local plikiem abstractscreenrender.py który wysłałem powyżej,i sprawdź czy wtedy ekrany się renderować będą.
Hirek:
--- Cytat: Wiggle w 23 Sierpnia 2025, 11:39:53 ---Hirku przejdę tutaj z moim problemem.
Problem dotyczy tego, że wszystkie ekrany pythonowe mam białe. Pobrałem paczkę 24.06, żeby sprawdzić czy tam również, ale na 24.06 wszystko ładnie się wczytuje.
--- Koniec cytatu ---
Czytając twój log wychodzi to:
--- Kod: ---AttributeError: skm_renderer instance has no attribute 'manul_set_format'
--- Koniec kodu ---
Abstractscreenrenderer, który dołączałem do paczki z exe zawiera ten plik zmodyfikowany pod exe. Na repo nikt nadal mimo moich próśb tego nie poprawił. Poprawny jest w załącznik. I na boga, niech ktoś to wrzuci na repo do python/local/!
Jeśli ekrany nadal nie będą działać podeślij nowy log.
wujekmaslak:
To jeszcze do pełni szczęścia można by ogarnąć brakujące pliki w teksturach w następujących scenariuszach:
drawinowo
drawinowo_noc
linia_107_objazdy
l053-night-towarowy-eu07
l053_calkowo-sluzba-tlk-1
l61+l144_lotos
l61+l144_pospieszny
l61+l144_spalinowy
l61+l144_towarowy
wrzosy_eie8310
wrzosy_rpj69110
Wiggle:
--- Cytat: Hirek w 23 Sierpnia 2025, 20:59:52 ---
Czytając twój log wychodzi to:
--- Kod: ---AttributeError: skm_renderer instance has no attribute 'manul_set_format'
--- Koniec kodu ---
Abstractscreenrenderer, który dołączałem do paczki z exe zawiera ten plik zmodyfikowany pod exe. Na repo nikt nadal mimo moich próśb tego nie poprawił. Poprawny jest w załącznik. I na boga, niech ktoś to wrzuci na repo do python/local/!
Jeśli ekrany nadal nie będą działać podeślij nowy log.
--- Koniec cytatu ---
Działa elegancko, dzięki Hirek! :)
matek123:
--- Cytat: Hirek w 23 Sierpnia 2025, 20:59:52 ---niech ktoś to wrzuci na repo do python/local/!
--- Koniec cytatu ---
9168
Nawigacja
Idź do wersji pełnej