Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna - paczka całościowa beta

<< < (16/16)

PAFAWAGGO:
Hmm,a spróbuj przenieść exe "eu07.exe" z paczki 24.06 do tej paczki Beta,wraz z podmienionym do python--local plikiem abstractscreenrender.py który wysłałem powyżej,i sprawdź czy wtedy ekrany się renderować będą.

Hirek:

--- Cytat: Wiggle w 23 Sierpnia 2025, 11:39:53 ---Hirku przejdę tutaj z moim problemem.

Problem dotyczy tego, że wszystkie ekrany pythonowe mam białe. Pobrałem paczkę 24.06, żeby sprawdzić czy tam również, ale na 24.06 wszystko ładnie się wczytuje.

--- Koniec cytatu ---

Czytając twój log wychodzi to:

--- Kod: ---AttributeError: skm_renderer instance has no attribute 'manul_set_format'
--- Koniec kodu ---
Abstractscreenrenderer, który dołączałem do paczki z exe zawiera ten plik zmodyfikowany pod exe. Na repo nikt nadal mimo moich próśb tego nie poprawił. Poprawny jest w załącznik. I na boga, niech ktoś to wrzuci na repo do python/local/!

Jeśli ekrany nadal nie będą działać podeślij nowy log.

wujekmaslak:
To jeszcze do pełni szczęścia można by ogarnąć brakujące pliki w teksturach w następujących scenariuszach:
drawinowo
drawinowo_noc
linia_107_objazdy
l053-night-towarowy-eu07
l053_calkowo-sluzba-tlk-1
l61+l144_lotos
l61+l144_pospieszny
l61+l144_spalinowy
l61+l144_towarowy
wrzosy_eie8310
wrzosy_rpj69110

Wiggle:

--- Cytat: Hirek w 23 Sierpnia 2025, 20:59:52 ---
Czytając twój log wychodzi to:

--- Kod: ---AttributeError: skm_renderer instance has no attribute 'manul_set_format'
--- Koniec kodu ---
Abstractscreenrenderer, który dołączałem do paczki z exe zawiera ten plik zmodyfikowany pod exe. Na repo nikt nadal mimo moich próśb tego nie poprawił. Poprawny jest w załącznik. I na boga, niech ktoś to wrzuci na repo do python/local/!

Jeśli ekrany nadal nie będą działać podeślij nowy log.

--- Koniec cytatu ---

Działa elegancko, dzięki Hirek! :)

matek123:

--- Cytat: Hirek w 23 Sierpnia 2025, 20:59:52 ---niech ktoś to wrzuci na repo do python/local/!

--- Koniec cytatu ---
9168

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej