Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna - paczka całościowa beta

<< < (12/16) > >>

matek123:
Pobierz nowszą wersję startera z forum od Szczawika https://eu07.pl/userfiles/7492/starter64_250603.zip (widocznie Hirek wziął starszą z repo)

PAFAWAGGO:
Dzięki wielkie już wszystko działa,problem rozwiązany. Okazało się że starter pokazuje experimentala dopiero gdy się wybierze konkretne exe,a nie na autom gdzie było tak ustawione domyślnie co mnie zmyliło.
Pozdrawiam PAFAWAGGO!

lordi12:
Witam jeszcze moje małe uwagi. Oczywiście paczka działa bezproblemowo ale znalazłem jeszcze dwa błędy w sceneriach:
-IC Wolski 2620 Sandomierz-Wolica oczywiście jak pisałem wczoraj po wywaleniu ze scenerii EN57AL-1221(Podmianie na inny kibelek)oraz podmianie EXE na EXE Hirka sceneria przejezdna ale niestety niektóre składy AI mają "białe"tablice relacyjne.
-Galicja niestety na tej scenerii powraca temat "różowych"pojazdów AI zwłaszcza kombajnów.

Na chwilę obecną więcej błędów nie znalazłem paczka działa w 100%i mam cichą nadzeję że błędy które wymieniłem zostaną usunięte z paczki Beta.

sklox:

--- Cytat: Maciej_ZG w 20 Sierpnia 2025, 22:44:54 ---Coś jednak dalej nie halo dla rsync://eu07.mk4zone.com/maszyna/

rsync: getaddrinfo: eu07.mk4zone.com 873: Unknown host

--- Koniec cytatu ---

Bo powinno być tak jak w pierwszym poście jest podane rsync://eu07.mk4zone.pl/maszyna/

Hirek:

--- Cytat: matek123 w 21 Sierpnia 2025, 12:06:17 --- (widocznie Hirek wziął starszą z repo)

--- Koniec cytatu ---
Build startera w paczce z exe to ten w którym wprowadzono wsparcie dla eksperymentalnego renderera

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej