Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna - paczka całościowa beta

<< < (10/17) > >>

lordi12:
Rozumiem o co chodzi tylko w którym pliku tej scenerii mam takiej podmiany dokonać?

matek123:
Wystarczy, że w starterze na czas próby podmienisz.

lordi12:
Chyba odpuszczę tą scenerię bo w starterze w scenerii IC 2620 nie mam ogóle składu EN57AL-2112 a właśnie taki napotykam w Dębicy który blokuje wjazd w perony. Już sam nie wiem co jest grane.

Nie cytuj w całości poprzedniej wiadomości. Na przyszłość, trzeba ustawić w starterze, żeby pokazywało wszystkie składy, łącznie z tymi co są tylko dla AI.
Matek123

lordi12:
A więc tak. Pobrałem folder scenery z repo wersja 9165 tam jest właśnie EN57AL-2112. Został usunięty w starterze oraz wgrałem EXE od Hirka który tworzy w osobnym wątku na forum i raz scenariusz IC Wolski 2620 Sandomierz-Wolica przejezdny oraz po wgraniu EXE zniknął problem z odpaleniem paczki Beta który opisywali uczestnicy forum wyżej.

lordi12:
Skład EN57AL-2112 trzeba wymienić na inny w scenerii IC 2620 Sandomierz-Wolica ponieważ nie jest w stanie odjechać ze stacji Dębica w kierunku Sandomierza,nie da się go uruchomić(nie działa kabina żeby go uruchomić)sprawdzałem to na scenerii oraz na scenerii TD. Oraz podmienić EXE Hirka z tego wątku paczka odpala na nim bez problemu.

https://eu07.pl/forum/index.php/topic,36074.0.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej