Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna - paczka całościowa beta

<< < (8/17) > >>

wujekmaslak:
Tak w formie eksperymentu procesowego wykonałem następujące czynności:
1. Ściągnięta kolejny raz BETA, uruchamiana na nowym exe - błąd
--- Cytuj ---"Failed to initialize settings!
Maybe you're missing eu07.ini file?"
--- Koniec cytatu ---
2. Ściągnięta paczka oficjalna - uruchamia się bez problemu
3. Do paczki oficjalnej dograna paczka exe z BETY
--- Cytuj ---Failed to initialize settings!
Maybe you're missing eu07.ini file?
--- Koniec cytatu ---
4. Do paczki oficjalnej ściągnięte tylko brakujące pliki (opcja w rsync ignoruj istniejące) z BETY - na oficjalnym exe działa (łącznie z dodatkami w stylu szara kabina EN57, na nowym tradycyjnie:
--- Cytuj ---Failed to initialize settings!
Maybe you're missing eu07.ini file?
--- Koniec cytatu ---

matek123:
Spróbuj na czysto pobrać stąd. Jak będziesz miał w głównym folderze paczkę  Python 64 czy jakos tak, to ją wypakuj. Jak nie ma to pozycz sobie folder Pythona z oficjalnej paczki.

wujekmaslak:
Stąd w sensie z tego wątku?
Takie rozwiązanie już mi podpowiedział w prywatnej wiadomości @fuji8. Ani na jego pytonie ani na paczkowym nie zadziałało.
Teraz jest tylko pytanie czy to tak u mnie się dzieje bo jakiś problem sprzętowy / niezgodność programu z kartą graficzną, procesorem / problem z internetem i coś jest zblokowane przy sciąganiu / ten typ tak ma / exe mnie nie lubi.
Próbowałem wypakowywać pliki winrarem, 7zipem też nie wpływa to na nic. Przez Rainsted też nie startuje. Żadnego dodatkowego antywirusa, który by mógł blokować. Zaczyna już mi brakować pomysłów, tym bardziej, że wcześniejsza paczka od Hirka działała aż miło.
No i główne pytanie czy to tylko mój problem, czy ktoś też walczy z tym?

robert357:
To powiedź jaka karta i jaki system operacyjny masz, bo wygląda na podobny problem co z EXE Galicyjskim od Jana.

Hirek:
Problem jest napewno podczas ładowania zawartości eu07.ini - jest to jedyne miejsce w którym może coś się wyrąbać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej