Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa ET22-304
Profeta:
W porządku tokarekdawid
Zakładam że wpis masz dobry:
node -1 0 ET22-304 dynamic PKP\ET22r et22-304.tga 201E 0.0 headdriver 0 0 enddynamic
oraz że masz w dynamic\PKP\ katalog ET22R z całą zawartością. Próbowałeś go uruchomić na różnych sceneriach? Czy "stary" ET22 na nich chodzi? Masz nowe .exe (z działu DEVs)?Czy zainstalowałeś paczkę do głównego katalogu MaSzyny? Wiesz... paczka którą udostępnił Akvin jest samowystarczalna czyli nie powinno niczego brakować. Spróbuj posprawdzać jeszcze te elementy, tak dla pewności że to ten lok powoduje problemy.
tokarekdawid:
O już działa. Jednak sceneria zawiniła, sory za problem. Lok wygląda świetnie! Szczególnie podoba mi się kabina.
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "Akvin" ---
--- Cytuj ---Taka troche bleee
--- Koniec cytatu ---
No cóż... trochę konstruktywnej krytyki zawsze się przyda =)
--- Cytuj ---Wycięcia pod światła są złe
--- Koniec cytatu ---
Kształt, rozmiar, położenie? Może uda się coś w przyszłości poprawić.
--- Cytuj ---no i sporo jej brakuje do ideału
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję że mniej niż starej.
--- Koniec cytatu ---
Podsumuje to tak że modelowi standardowemu, który jest do maszyny brakuje sporo do tego żeby można oznaczyć go ET22. Jest to jakaś tam pomapowana bryła "przypominająca" ET22. Jak pewnie zauważyleś wcięcia pod światła są daleko od początku czoła z tego powodu że czoło jest zabardzo zaokrąglone. Szczerze ujmując sprawe lepiej było by zrobić cały model od nowa niż modernizować coś co jest fatalne i przerabiać to na jeszcze większą "kupe" ;) Pozdrawiam.
Kozi:
ktos chyba robi nowe et22.
Wiem ze Bart robil ale kto robi jeszcze nie mam pojecia
Akvin:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" --- Niema się co tym zbytnio przejmować bo xx.xx.2005r. bedzie już poprawiony model.
--- Koniec cytatu ---
;)
--- Cytuj ---Szczerze ujmując sprawe lepiej było by zrobić cały model od nowa niż modernizować coś co jest fatalne i przerabiać to na jeszcze większą "kupe"
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się... nowy model jest niezbędny... ale dlaczego by w oczekiwaniu na jego wydanie nie umilić czasu tym którzy nadal jeżdżą "standardowym"? Co do tej "kupy" to nie będę tego się starał interpretować, aczkolwiek... kupy przeważnie cuchną... a jednak znalazło się kilka osób które mają z tej poprawki choć trochę radości. Dlatego warto było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej