Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

siudemka.exe - swego rodzaju dalszy rozwój

<< < (17/46) > >>

Hirek:

--- Cytat: SlinkierXD w 15 Stycznia 2025, 15:18:01 ---Może troche off topic, ale czy w MaSzynie jest szansa zamienienia koloru reflektorów na ledowe?

--- Koniec cytatu ---

Jeśli chodzi tylko o odcień i intensywność reflektorów to jest możliwość jego zmiany na moim exe. Sekcja headlights w fiz, opisana na ten moment tutaj: https://eu07.pl/forum/index.php/topic,36074.msg576145.html#msg576145

Hirek:
Trochę tu ostatnio cicho było. W między czasie mnóstwo feature do srexe.

>>> EXE DO TESTÓW <<<
Changelog

Na wiki też po aktualizowana dokumentacja. Napisałem też trochę info o samym exe w sekcji poradniki.

trzecia_bateria:
Jak mówisz, że cicho, to coś zaproponuje:) Stan kręciołków (chociażby od programatora świateł czy kanałów w radiu) nie zawsze jest ładnie widoczny, często muszę bawić się w kabinie kamerą i zoomem aby zobaczyć, co jest aktualnie na takim przełączniku ustawione. Czy w podpowiedzi nie mógłby od razu wyświetlać się aktualny stan takiego manipulatora?

Kolejna rzecz, która mi chodzi po głowie- kamera w kabinie reagująca na przyspieszenie/ hamowanie oraz na chociażby szarpnięcie przy ruszaniu EN57?

Jaco:
Kiedyś była mowa o tym "kiwaniu przód/tył" w kabinie, ale uznano, że ustawienia są ok. Z drugiej strony było by to bardzo fajne, ale nie można przedobrzyć, bo może niektórym uczestnikom "jazdy" może to sprawiać problem z błędnikiem...

Hirek:
Dziękujemy za skorzystanie z usług i zapraszamy ponownie!
https://eu07.pl/userfiles/24886/eu07-x64-Release-r13.exe

W eu07.ini mozecie sobie wpisac teraz mnoznik do bujania w 3 kierunkach
shakefactor 5.0 1.0 1.0
Kolejno parametry dla osi:
przod/tyl
lewo/prawo
gora/dol

A tak na powyższej konfiguracji wygląda ruszanie i hamowanie kiblem (łeb mam po obijany)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej