Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wrzosy - EIC2620 Sandomierz - Wolica

<< < (3/9) > >>

MisiekJ:
Mój scenariusz nie jest póki co dostosowany do tego mostu. Uwzględnię to w następnej rewizji.

lordi12:
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

pawelek2011:
Ode mnie S2, również bezproblemowo. Opóźnienia - raczej nie powinny wynieść więcej niż 6-8 minut. W Żernikach oczekiwanie na wjazd trwa ok. minutę + ewentualne oczekiwanie na wyjazd gdy wjeżdża towarowy. Na trasie Rudawa - Turów opóźnienie było spowodowane zmniejszeniem prędkości przy wjeździe i wyjeździe z toru lewego (podobnie we Wrzosach). Taka sama sytuacja jak w Żernikach ma miejsce w Arkadii - oczekiwanie (do nawet 3 minut) na przelot Roztocza (TLK do Bohumina). - Dalej wszystko było w porządku i do Wolicy przyjechałem 2 minuty przed czasem.
Pozdrawiam.

linia013:
Witam ponownie , scenariusz za każdym razem inaczej przebiega to jest super że jedziesz Maszyną można się spodziewać wszystkiego .

M79r:
Co do czasu jazdy jest jeszcze opcja shift q jeśli chcesz oglądać z loka lub start z wagonu jako pasażer. Wtedy możesz latać po składzie jak i scenerii. I nawet jak ci ucieknie pociąg to jesteś w stanie go złapać. Jak i obserwować fizyke pojazdów, obojętnie czy ślizganie patyka czy zachowanie sprzęgów czy wózki. Btw Ostatnio na EIC3420 w kabinie u góry prawa strona zauważyłem sporą dziure w kabinie, na łączeniu sufitu ze ścianą. Nie wiem czy wcześniej nie przyuważono jej czy znany feler to.? Znając " śrubkowatość" niektórych tu może być różnie. W lokomotywie wystaje w środku niebieski element (wcześniej myślałem , że to dziura i niebo widać.  Na szlaku zauważyłem też, że mimo że skład już jest daleko i nic nie jedzie, to niektóre szlabany są nadal zamknięte, lub włączają się bimbały (dzwonki) gdy rozpędzony skład wjeżdża na przejazd i szlaban dopiero sie zamyka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej