Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - ICki Wolica - Sandomierz
spot57:
Ja wstawiłem EP07 i nie przewiduje zmian. Natomiast jak ktoś chce - proszę bardzo, można wstawić nawet SM04.
Chociaż nie, to za bogato. Lepiej WMB10.
EP08_015:
W sumie to inny pociag o innej godzinie więc ep07 może być. Ciekawi mnie tylko że rozkład ma identyczny co IC tylko prędkości inne.
bumer:
O tak, czekałem na taki scenariusz i w końcu się doczekałem. Uważam to za dobry pomysł aby były pociągi pospieszne na całej długości trasy i to jak zostało już wspomniane - najlepiej aby było to w dwie strony. Wolica - Sandomierz oraz Sandomierz - Wolica. A jaka lokomotywa będzie obsługiwać.... sami możemy w starterze sobie pozmieniać wszystkie składy pod swoją epoke żeby uprzyjemnić jazdę.
Webdriver.:
--- Cytat: spot57 w 07 Grudnia 2024, 16:14:09 ---Kolegę spota możesz namawiać, ale na chwilę obecną nie mam za dużo czasu :/
I znowu zaznaczam, że dla mnie Wrzosy w temacie pasażerskich zostały wyciśnięte w 100%
--- Koniec cytatu ---
A nieprawda, brakuje regio z Wolicy do Sandomierza lub na odwrót. Od jakiegos czasu grzebie nad takim sceneriuszem.
spot57:
Z mojej strony jedyne co mogę jeszcze rozważyć to regio Jerzynianka - Sandomierz. Na razie zamierzam zabrać się za rework Bałtyk - KM, bo Transkeiowe eventy na tak leciutki scenariusz mocno zabierają wydajność.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej