Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
SDR 19 - Reaktywacja
Lukasz998:
Niestety, ale na ten moment nie ogarniam programu rainsted jest za trudny.
Lukasz998:
Dobrze, L546 odpalona i jest następująco, spadki napięcia wywala prąd trzeba załączać ponownie wyłącznik szybki, itp. Pociąg osobowy z przeciwnej strony wykolejony, tak samo jak i mój skład
JAN21:
--- Cytat: Lukasz998 w 06 Listopada 2024, 17:23:43 ---
--- Cytat: JAN21 w 06 Listopada 2024, 16:53:13 ---Może zamiast walczyć z dwudziestoma latami zaszłości i rozbieżności uzdatniajac bądź co bądź półprodukt niespełniający żadnych standardów, prościej będzie przeznaczyć siły na coś nowszego, wymiarowego i najważniejsze z czystym placem boju?
Ostbahn, Hel, SKM, szerokie tory, taka sytuacja
--- Koniec cytatu ---
niestety, ale na ten moment nie ogarniam programu rainsted jest za trudny.
--- Koniec cytatu ---
Mówię o dekorowaniu, robieniu obiektów dedykowanych, bądź zajęciem się jakimś innym pobocznym tematem, nie o zagrzebaniu się w nowym projekcie samemu bo tym niczego nie osiągniemy. Rozgrzebiemy całą Polskę i nikt niczego nie skończy.
Felix:
--- Cytat: koszowy w 06 Listopada 2024, 16:04:12 ---
A więc sceneria jest płaska i oczywiste jest powiedzieć, że nie warto reaktywować trupa. Osobiście ciekawi mnie co z tego wyjdzie, bo stare scenerie były bardzo uproszczone i dostosowanie takiej jak ta może sprawić trochę trudności. Myślę, że najbardziej niektórzy ucieszyliby się z reaktywacji 546 niż sdr, ale to moje zdanie. :)
--- Koniec cytatu ---
Tymczasem Wrzosy i Tomaszowo... SDR 19 ma większy sens ładnie ozdobiona niż L546. której dostępna wersja do niczego sensownego sie nie nadaje, @Ra ma jakąś chyba nowsza wersje z ale tez to zawiesił na rzecz jakiś poprawek miedzy innymi w moim projekcie. Wiec jak chłop chce tylko dekorować to niech robi, choc faktem jest ze znalazłyby się inne scenerie na których mógłby się sztuką zdobienia wykazać jak nie umie robić sceneri od zera.
Lukasz998:
Zobacz foto wyżej dodane drzewa, trawy i robi się już powoli efekt niż same budynki, tory bez otoczenia.
Nie cytuj poprzedniego postu w całości.
Proszę pilnować poprawnej pisowni - nie zapominać o wielkich literach na początku zdania.
Matek123
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej