Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (15/47) > >>

hunter:

--- Cytat: "EU05" ---Ja również. Nie pisałem, myślałem, że to tylko mój błąd. Trzy razy próbowałem, trzy razy próby skończyły się fiaskiem. Podjeżdżałem pod semafor, odjeżdżałem, znów podjeżdżałem, dawałek Rp1 (a co! symulator to symulator ;) ) i nic.
--- Koniec cytatu ---

Nie zrobiłem tam eventów, że na boczne tory jedziemy :D Więc hamujemy przed S1 i wciskamy F10 :P

Pozdrawiam

EU05:

--- Cytat: "Hunter" ---Nie zrobiłem tam eventów, że na boczne tory jedziemy :D Więc hamujemy przed S1 i wciskamy F10 :P

Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Jeśli tak, to trzeba było napisać. Ja przeczytałem (spokojnie, czytać umiem ;) ), że zjeżdżamy do szopy. Szopą nie nazwałbym toru głównego zasadniczego czy głównego dodatkowego.

A tak w ogóle, linia bardzo ciekawa (szkoda, że tylko jedna misja z siódemką; może zrób jeszcze misję typu siódemka z bipą, pociąg w dwóch kierunkach, z oblotem składu np. w Rabinowie - byłoby fajnie) i gratuluję pomysłu. Może tylko w następnej wersji zrób zapowiedzi wraz z odjazdem podawanym przez kierpocia nieco głośniejsze - sama przetwornica (nie mówiąc o sprężarce) komlpetnie je zagłusza.

To tyle moich uwag. ;)

hunter:

--- Cytat: "EU05" ---
--- Cytat: "Hunter" ---Nie zrobiłem tam eventów, że na boczne tory jedziemy :D Więc hamujemy przed S1 i wciskamy F10 :P
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Jeśli tak, to trzeba było napisać. Ja przeczytałem (spokojnie, czytać umiem ;) ), że zjeżdżamy do szopy. Szopą nie nazwałbym toru głównego zasadniczego czy głównego dodatkowego.
--- Koniec cytatu ---

Przepraszam, moje niedopatrzenie. Pisałem tam z pośpiechu i zapomniałem wywalić tego zdania. Dlatego też Linia 546 została wydana na pośpiech i mogą właśnie być takie błędy. Poprawię jeśli będę miał odrobinkę czasu.

--- Cytat: "EU05" ---A tak w ogóle, linia bardzo ciekawa (szkoda, że tylko jedna misja z siódemką; może zrób jeszcze misję typu siódemka z bipą, pociąg w dwóch kierunkach, z oblotem składu np. w Rabinowie - byłoby fajnie) i gratuluję pomysłu. Może tylko w następnej wersji zrób zapowiedzi wraz z odjazdem podawanym przez kierpocia nieco głośniejsze - sama przetwornica (nie mówiąc o sprężarce) komlpetnie je zagłusza.
To tyle moich uwag. ;)
--- Koniec cytatu ---

Tak jak wyżej. Jak znajdę trochę czasu. Wogóle ostatnio leniwy jestem i nie chce mi się tego patcha robić co tam miały podkłady być wymienione :D Więc na to możemy czekać do roku pańskiego 200X (może nawet do czasu, kiedy Nebula wyjdzie [jeśli wogóle wyjdzie]).

Pozdrawiam.

EU05:
Leń! Leń! Nic nie robi cały dzień. :P

Mnie też się nie chce, a jednak robię, sam nie wiem czemu (patrz podpis).

Nie żebym jakoś gonił, rozkazywał, ale zrób patcha/dodatkową misję, bo warto - naprawdę.

zbych:

--- Cytuj --- Może tylko w następnej wersji zrób zapowiedzi wraz z odjazdem podawanym przez kierpocia nieco głośniejsze - sama przetwornica (nie mówiąc o sprężarce) komlpetnie je zagłusza.
--- Koniec cytatu ---

Jak poprawić to samemu ..?
Jakimkolwiek Wave Editorem , dobry jest w prog. Nero"...
Otworzyc go w edytorze, prosto zwiekszyc suwakiem głośność ..mozna bo jest nagrana w polowie skali głosnosci ..mozna zwiększyc na jakieś 85..90 %.. zeby zbytnio nie zniekształcic głosu , i ponawnie kliknac zapisz i tyle.
Po tej operacji słychac bardzo dobrze wszystkie komunikaty nawet przy włączonych wszystkich urządzeniach w loku..!
Pozdrawiam...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej