Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Linia 546
TruckeR:
Może głupie pytanie.. ale w misji dla SM42 pokazało mi błąd z EN57. Chciałem to zmienić, ale w pliku .scn jest tylko wpis o naszej SM42.. Gdzie sie to zmienia ?
Apropo tego pomysłu to całkiem niezły, ale nie wiem czy napewno na tej trasie, bo na razie niektórzy ( w tym ja..) nie mogą jej uruchomić, a to jest chyba wykluczające w działaniu ;) Poza tym u mnie dość długo się ładowała, a jaki jest FPS - nie wiem.
mookie:
najpierw moznaby zebrac chetnych ustalic zelazne zasady a pozniej ustalic trase lub stworzyc nowa na potrzebe zabawy
piotpal:
--- Cytuj ---ja chętnie tlko trzeba by było znalezc osobę ktora sie bedzie tym opiekowala
--- Koniec cytatu ---
Na początek do opieki wystarczyłaby jedna osoba (czyli mówiąc nieskromnie: ja). Kilka osób (2-3) potrzebne byłoby do tworzenia eventów. Poza tym, gdyby projekt się rozrósł to pewnie znalazłoby się kilka osób chętnych do pomocy.
--- Cytuj ---najpierw moznaby zebrac chetnych ustalic zelazne zasady a pozniej ustalic trase lub stworzyc nowa na potrzebe zabawy
--- Koniec cytatu ---
Aby nie przedłużać czasu na czekanie, chciałbym aby ta właśnie trasa stała się podstawą. Ale jak już pisałem wyżej, pierwszorzędną sprawą jest zgoda Autora (ewentualnie liczę, że zgodziłby się wziąść w tym udział). Dopiero po stworzeniu pierwszych misji, zrobiłbym nabór uczestników, tak aby nie było czekania i ciągłego dopytywania. Jeżeli chodzi o zasady to mam już nakreślony pewien schemat, ale poczekajmy, aż wypowie się więcej osób (przede wszystkim Autor). Póki co zgłaszajcie, że jesteście zainteresowani czymś takim.
czapka:
ja jeszcze odnośnie podłączenia loka do składu ,robiąc nakładkę eu07.exe
pozbawiłem się po prostu możliwości podłączenia składu do lokomotywy
próbowałem w ten i inny sposób /z kabiny ,wychylając się ,wyjście z lokomotywy/oczywiście poprzez insert i klapa.Mam zainstalowane eu07-160704-unoff.Myślę że to jakiś błąd być może śmieszny ale jest problem.Poza tym nie mam żadnych problemów.
Kozi:
a czytales co napisal Abu odnosnie nowego exeka? Trzeba wyjsc z loka aby sie odczepic/podpiac z kabiny jest zablokowane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej