Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (44/47) > >>

jageer:
Odpalam misję z EU07 podczas postoju w krosowie wjeżdża EN57 i nie zatrzymuje się tylko leci dalej, przez co ja nie moge uzyskać odjazdu. Już przeinstalowywałem trasę i nic :(

moko_loko:

--- Cytat: jageer w 20 Maja 2008, 22:15:50 ---Odpalam misję z EU07 podczas postoju w krosowie wjeżdża EN57 i nie zatrzymuje się tylko leci dalej, przez co ja nie moge uzyskać odjazdu. Już przeinstalowywałem trasę i nic :(

--- Koniec cytatu ---

Witam.Miałem ten sam problem, co ty sciągnij sobie exe kolegi "youBy" i problem powinnien zniknąć.

pozdrawiam moko_loko

youBy:
Cóż, są dwa zestawy chk do kibla: standardowy, do starych exeków i mojego oraz dedykowany zestaw po exe @KURSa90; niestety, są one niekompatybilne (jak na razie)

antiquusordo:
Hunter! Zrobiłes naprawdę świetną trasę. Gratuacje! Jest z nią tylko troche problemów natury technicznej. Włączam trasę z EN57 i nie moge za chiny podnieśc pantografów. Żeby było śmieszniej nawet przetwornica i sprężarka działa, ale lok i tak nie pojedzie. W drugiej trasie z EN57 mam problem "Cannot load dynamic object ed72-021ra from pkp/ed72/6ba=-8@0" Co robic?
Oprócz tego też mam problemy z wyruszniem EU07 z Krosowa. Mógłby mi kotś podac link do exe YouBego?

Opcja szukaj nie gryzie. Proszę nie zadawać takich pytań, wiele razy temat był poruszany z Twoim problemem wystarczy poczytać dokładnie forum. Na początek pisemne upomnienie, jeżeli się nie dostosujesz otrzymasz czas 30 dni na dogłębne przeczytanie forum i rozwiązanie własnych problemów.
/ Żuk

bumer:
Jeżeli w Twoim EN57 działa sprężarka i przetwornica a nie możesz jechać to wiadomo o co chodzi. Musisz zamienić we wpisie EN57 nobody na connected.

W misji z EU07 jak nie możesz wyjechać z Krosowa to może być wina exe - jeżeli używasz exe @Kursa90. Tam jednostki AI typu EN57 nie jeżdżą. Jedynym wyjściem żeby jeździć na tej trasie to polecam exe z Dieselpacka. Ewentualnie sprawdź wpis ale tam wszystko powinno być OK.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej