Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (36/47) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "darek71wrc" ---A ja to mam taki problem  z trasą linia 546 mam ściągniętą całą nową paczke z trasami i wgrałem EP05 i ....... na tej linii nie idzie wywala trase a na innych z tej paczki EP 05 idzie jeździc i to z powodzeniem  nie bardzo wiem w czym tkwi problem z tą trasą .
--- Koniec cytatu ---

Co to znaczy że wywala. Komunikaty są?  Więc je tu zapodaj.
Jeśli chcesz żeby Ci pomóc to dokładnie opisz problem.

darek71wrc:
ano wywala mi taki komunikat  eu07.exe : Abnormal program termination . Zaznaczam że na innych trasach z tej paczki wszystko jest oki ładuje sie wszystko do EP 05

Krzysiek626:

--- Cytat: "darek71wrc" ---ano wywala mi taki komunikat  eu07.exe : Abnormal program termination . Zaznaczam że na innych trasach z tej paczki wszystko jest oki ładuje sie wszystko do EP 05
--- Koniec cytatu ---

w katalogu eu07 masz log.txt wklej kilka ostanich linijek tutaj. Ten log musi być po nie udanej próbie odpalenia trasy.

gregory06:
Witam
Kto może mi pomóc - ponieważ jak jadę EU07 to dojadę tylko do Krosowa i dalej nie mogę jechać ponieważ za stacją stoi EN57-795 i ani myśli ruszyć :( a w pliku en57-795ra pisze "new order: Wait_for_orders @ 0"

AIR:
ta jednostka powinna jechać i w odpowiednim czasie zwolnić nam drogę, ale...mi też się tak czasami dzieje (naszczęście rzadko), że nie jedzie.
Nie mogę wyczaić niestety od czego to jest zależne:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej