Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Linia 546

<< < (29/47) > >>

ideka:
Piekne dzieki za pomoc...pomogło usunięcie wpisu "time".

PS. Swoja drogą oco w tym wpisie chodzi?

andrev1989:
Chodzi o to, że na zegarze jest inna godzina, pasująca do warunków pogodowych i oświetlenia. A jak nie działa taki wpis to zawsze startujesz o 10:30, czy to w dzień, czy w nocy.

EP08_015:
U mnie mam S1 w małych lasach, i mogę sobie do usranej smierci tam stać. Niewiem dlaczego tak jest. Poszukiwałem błędu we wpisie składu AI, gdyż czasami bywa tak że zamiast head/reardriver mamy nobody. Ale jednak to nie to. Na eventach się nie znam. Mówicie że powinniście się zderzyć z eu07. U mnie ta EU07 stoi kawał dalej przedemną w stacji i też ma S1. Chodzi o misję towarowego do Nowego Swiata. (et22-1)

Hunter może mi jakoś pomorzesz?

defiler:
Na 100% masz nowego exeka ( 664Kb) ?

Sciagnij sobie L. 546 jeszcze raz i zainstaluj ( ta najaktualniejsza wersje z dloadu ), ja tez swojego czasu mialem problem z ta trasa. Teraz działa prawidłowo.

EP08_015:
Własnie ją mam. A co do exe to mam ich kilka ale mniejsza o to. Ja uzywam exe tylko 664 i zadne inne. I własnie na nim staje pod S1 w małych lasach. A co do linku to on nie działa. Ani jeden dotyczący tej traski. Ale z drugiej strony moge wywalić tę misje i nie jezdzić na niej. Bo inne mi działają.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej