Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Ustawienia na słaby PC
PAFAWAGGO:
Witam,mam małą prośbę czy mógłby ktoś wysłać screena ustawień startera i plik konfiguracyjny eu07.ini które by były skonfigurowane najlepiej pod jak najsłabszy PC?nie zależy mi na jakośći grafiki itp. tylko na jak najwyższych FPS na słabym kompie,proszę o odpowiedź🙏.
fuji8:
Najlepiej ustaw sobie wszystko na najniższe detale i sobie stopniowo zwiększaj poszczególne rzeczy, aż dojdziesz do ustawień takich jakie Ci odpowiadają. Nikt Ci nie da uniwersalnych ustawień startera, ponieważ te już są ustawione "fabrycznie" po wypakowaniu, a także większość użytkowników, ma wszystko ustawione indywidualnie pod swój sprzęt.
Turbokibel:
W większości przypadków wystarczy po prostu ustawić tryb renderowania na stary i gra jest jakoś płynna nawet na najsłabszych komputerach.
PAFAWAGGO:
Okej,dzięki za odpowiedź,niby na starym trybie renderowania FPS są większe,ale nadal nie rozwiązuje to mojego problemu w którym to scenerie strasznie wolno mi się wczytują,myślałem że jak zmienię ustawienia graficzne to szybciej się będą wczytywały,ale nadal strasznie długo się wczytują (oprócz toru doświadczalnego).
koszowy:
Rozumiem, że chodzi o ustawienia pod emulator?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej