Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bestie z Woroszyłowgradu
Toprus:
Wszystkie te pliki są zawarte w paczce z nowym modelem ST44 na teście dodatków (wrzuconym już kilka miesięcy nazad). Pliki możesz pobrać z repozytorium, bądź pobierając tę paczkę z testu.
Nie wiem czy one są już w jakiejś ostatniej paczce, czy nie, ale jeśli tak, to trzeba usunąć pliki .e3d i pobrać .t3d z repo/paczki testowej.
Podobno niektórym brakuje też tekstury wózka. Jest ona do pobrania z repozytorium, niedługo może zrobię paczkę uzupełniającą.
KaroOgoniasty:
Dobra, dzięki bardzo za pomoc ;)
Franas358:
Może ja tylko tak mam,ale u mnie w 2M62 nie ma dachu
x_Zielu:
--- Cytat: x_Zielu w 28 Marca 2024, 19:57:22 ---Sugeruję otworzyć sobie plik errors.txt i z pomocą poradnika z forum pobrać brakujące pliki z repozytorium.
--- Koniec cytatu ---
KaroOgoniasty:
Ja na FB pisałem odnośnie dachu, i miałem tu dać logi z errors.txt
Failed to open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_tabl_rab.t3d"
Bad include: can't open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_tabl_rab.t3d"
Failed to open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_roof.t3d"
Bad include: can't open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_roof.t3d"
Failed to open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_wycieraczki_w.t3d"
Bad include: can't open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_wycieraczki_w.t3d"
Failed to open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_shutters2.t3d"
Bad include: can't open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_shutters2.t3d"
Failed to open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_kratki_czolo.t3d"
Bad include: can't open file "dynamic/pkp/st44_v2/components/st44_kratki_czolo.t3d"
Bad file: failed to locate 3d model file "dynamic/pkp/st44_v2/components/decals/none"
Bad trainset: empty trainset defined in file "scenery/$td.scn" (line 2421)
Bad trainset: empty trainset defined in file "scenery/$td.scn" (line 2424)
Bad model: transformation matrix for sub-model "Object01" imposes geometry scaling (factors: 0.96, 0.96, 0.96)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej