Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Sceneria w pięć minut ;-)
Driver24:
hola! Chłopie!!! coraz lepiej to wygląda!!! :))) mi sie najbardziej podoba misja 2x07 :) i jeszcze ta noc... ale klimacik...
Fajnie by bylo jakbys zrobil tylko i wylącznie trase nocą... z tego powodu ze nie musisz stosowac tekstur terenu ani dbac o teren.
Dzieki temu mozesz sie skupic na układzie torowym (czego nam brakuje) i eventach. Dzieki czemu szybciej powastała by jakas fajna trasa... oby długa :P
Oby tak dalej. Trzymam kciuki!!!
dehu:
dać wam palec a wy zaraz sięgacie do ramienia.. :/ dajcie że mu troche luzu, "zrób to, zrób tamto". To miała być krótka trasa dla zabicia czasu, a wy zaraz stawiacie wymagania jak dla długiej trasy którą robi sie wiele tygodni.. Gościu sie wykazał i bardzo ładnie więc nie naciskajcie tak, mnie by sie odechciało dalej robić.
uetam:
--- Cytat: "dehu" ---dać wam palec a wy zaraz sięgacie do ramienia.. :/ dajcie że mu troche luzu, "zrób to, zrób tamto". To miała być krótka trasa dla zabicia czasu, a wy zaraz stawiacie wymagania jak dla długiej trasy którą robi sie wiele tygodni.. Gościu sie wykazał i bardzo ładnie więc nie naciskajcie tak, mnie by sie odechciało dalej robić.
--- Koniec cytatu ---
Spoko. Ja mam czas i checi, to moge porobic traske. Teraz mysle nad jakimis pochyleniami i wzniesieniami ;] Jak macie jakies pomysly, to walcie (schematy mozecie malowac lub cos w ten desen).
Dodano po 3 godzinach 3 minutach:
Dzis nie mialem zbyt duzo czasu wiec tylko troche sieci ;-)
http://eu07.pl/~mateu/scn/podgbolk.rar
Mutopompka:
--- Cytat: "Mateu" ---Dzis nie mialem zbyt duzo czasu....
--- Koniec cytatu ---
Jak CI pisałem na padu-padu :) Wprowadź to, co Ci pisałem... :)
Krzysiek626:
Paczka z strasą dla mnie nie przydatna. Pierwszą wersję odpaliłem bez problemu. Krótka ale klimatyczna więc niecierpliwie czekałem na dalsze wersje. i niestety.
Event2 "sprezarkowo_f_sem_info" does not exist
Event2 "lineinfo:spr-w5-l" does not exist
Event2 "lineinfo:spr-w5-k" does not exist
Event1 "baltyk_s_s1" does not exist
InitTracks OK
InitEvents
Event "sprezarkowo_f_s10" does not exist
albo brakło mi cierpliwości albo......?
To pierwsza trasa z którą ma kłopot.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej